Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sarılmak Neden Güzeldir Bilir Misin

Hoş geldin! wupy tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Sarılmak Neden Güzeldir Bilir Misin
0
302

Similar threads

‘Sarılmak neden güzeldir bilir misin? Çünkü sağ tarafta kalp yoktur, orası hep boştur. Sarılınca, sağ yanını O'nun kalbi doldurur...’ Aziz Nesin, ne kadar da güzel tanımlamış sarılmanın gizli gücünü. Gerçekten de sarılmanın tanımlanmış, pek çok bilimsel faydası vardır. Günümüz yoğun çalışma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
En Guzel Aşk Sozleri Facebook Facebook Sevgi sozleri Guzel Sevgi Ve Aşk Sozleri Face Sen aşk nedir bilir misineğlenmek icin cıkmak mi?hayırmaksat sevgilisiz kalmamak diyerek cıkmak mi?hayır Aşk sevdiği insana sarılmaya korkmaktır cunku ona sarılınca onun incilmesinden korkan insandır O...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Ben bundan böyle gidiyorum Sana sıkıca sarılmak istiyordum Ah bir görsem, bitirsem içimdeki özlemini bu kadar şiddet gelmeyecekti senden, sevginden caymak Nasıl olsa alışkınım ya seni görmemeye, galiba böyle de başarabilirim Neler kâğıda dökmek istiyorum sana bir bilsen, tek yapabildigim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Aralıkta Yağmur Yağdığında Sana sımsıkı sarılmak istiyordum Ah bir görsem, bitirsem içimdeki özlemini bu kadar kuvvet gelmeyecekti senden, sevginden sözünden dönmek Nasıl olsa alışkınım ya seni görmemeye, galiba böyle de başarabilirim Lakin eğer hissedersen hayatından çekildiğimi bana sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
asker sevgiliye mektup asker sevgiliye mektup ornekleri aşk dolu askerin mektubu Hasretinden yanıyorum sevgilim Ne zor zamanlar senin askerde olduğun zamanlar Sen askere gitmeden once hic ilgimi cekmediği halde televizyonda askerler ile ilgili tum haberleri seyrediyorum şimdi Seninle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,340Kullanıcılar
yadimsmmsksmSon üye
Üst Alt