Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Asker aşk mektupları

Asker aşk mektupları
0
124

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
asker sevgiliye mektup
asker sevgiliye mektup ornekleri
aşk dolu askerin mektubu

Hasretinden yanıyorum sevgilim

Ne zor zamanlar senin askerde olduğun zamanlar Sen askere gitmeden once hic ilgimi cekmediği halde televizyonda askerler ile ilgili tum haberleri seyrediyorum şimdi Seninle beraber gun sayıyorum Her yere telefonumu yanıma alarak gidiyorum şimdi Arasan da sesini duysam diye butun gun bekliyorum Butun gun gecmeyen dakikalarımın telefonda seninle konuşurken bir anda gecip gitmesine sinir oluyorum Askerliğin bitince seninle yaşayacaklarımı şimdiden hayal ediyorum

Hasretin yakıyor yureğimi Gozlerimden akan yaşları silecek ellerin yok artık Ağlama sus derdin ama sende ağlıyorsun biliyorum Sende dayanamazsın bensizliğe, kalbin yanar da anlatamazsın kimselere derdini Ben seni senden iyi bilirim Bana sıkma canını derken bile yandı icin ama ne yapalım gul kokulu yarim Bugunler de gecer elbet Kavuşunca bırakmayız birbirimizi, asla kopamayız artık birbirimizden Seni benden ayıran yıllara, yollara inat hep aynı sevgimle, hasretimle bekliyorum seni

Geldiğinde ne bahar ruzgarları eser şu gonlumde Bir cocuğun tebessumu duşer yuzume Hasret, hasret bitti derim gozlerinin icine bakıp da Geldin mi yarim, geldin mi yiğidim Yollarına bakmak ne zordu ama katlandım senin icin olume bile katlanırım Donulmez yol değildir askerlik elbet donulur Peygamber ocağıdır orası her yerden iyi korunur Her şeye cozum bulurum da yiğidim ozlemine care bulamıyorum Akşam olunca huzun cokuyor kalbime, ağlasam bir turlu ağlamasam bin turlu Senli şarkılar dinliyorum, seni anlatıyor hepsi Bir şey fark ettim de yiğidim sen gittiğinden beri aslında her şey sana benziyor Seni anlatıyor Bu bile guzel geliyor bazen

Anlatıyorsun oraları, bence mutlu rolu yapıyorsun Ben bilirim seni, mutlu olamazsın yabancı yerlerde Başkaları anlamaz derdini

Ne desem boş be sevdiğim tek bildiğim seni cok sevdiğim Hasretine hasret eklediğim sevdiceğim Kokusuna, sesine, guluşune kurban olduğum erim Sağ salim don gel yeter ki, ben hep burada seni bekleyeceğim

Gelişine umutlar ektim, nolur gel Donme bir daha geri kokunu alıp tekrar gitme hep yanımda kal artık İstemiyorum sensiz geceyi, sensiz sabaha uyanmak istemiyorum artık

Allaha emanet ol sevdiğim
Kendine iyi bak Unutma sayılı gun cabuk gecer
Seni cok seviyorum askerim ​

858,505Konular
982,695Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt