Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aralıkta Yağmur Yağdığında...

Aralıkta Yağmur Yağdığında...
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Aralıkta Yağmur Yağdığında Sana sımsıkı sarılmak istiyordum Ah bir görsem, bitirsem içimdeki özlemini bu kadar kuvvet gelmeyecekti senden, sevginden sözünden dönmek Nasıl olsa alışkınım ya seni görmemeye, galiba böyle de başarabilirim Lakin eğer hissedersen hayatından çekildiğimi bana sana geri dönmemem için talih dile Neler yazmak istiyorum sana bir bilsen, tek yapabildiğim yazmak olduğundan yine yazıyorum işte! Seni daha önce de yazmıştım fakat bu kez bir daha yazmamak üzere, seni beynimde, içimde bitirerek yazıyorum, yada son vermek isteyerek Ne kadar sürer bilmiyorum lakin ben senden, sevginden vazgeçmek istiyorum Yeniden senden habersizBen seni severken de senden habersiz sevmiştim Şayet de kendimden bile habersiz Dünyaları civarda çevirmek isteyen bir kalbi mahsus isteyemezdim Kendimden ve senden habersiz bir tanemmmolmuştun senÖyle ya; Sen bir taneydin; Eşin benzerin yoktu yeryüzünde, Yoktu Sen Dek Güzel Güleni, Sen BAL'ımdın! Yaşanmamış ve yaşamamış olsam bile Sen Özel'din Aşk Özel'di Yağmurda Aşk Başkadırdiyenlere gülüyordum lakin bende yağmurda üşüyen ellerini severek başladım seni sevmeyeAralık'tı İstiklal'e hiç pek güzel yağmur yağmazdı Önce aldırmadım seninle güzelleşen her şeyeSonra tüm parfümeri dükkanlarını aşındırıp kokunu ararken anladım seni deliler gibi özlediğimi Ne değin gerçeksen öyle yalandın Ve ben her seferinde en her yerde başladımYeniden bir sondayım ama bu kere her yerde başlayacak gücüm yok Ben senden caymak istiyorum! Cümbür Cemaat gibi biri olmanı yada hiç kimse olmanı istiyorumSesini duymak için telefonlara sarılmaktan caymak, ismini duyduğumda içimin titreyip,gözlerimin dolmasından kurtulmak istiyorumSenin benim için herhangi biri olman ne dek kuvvet bir bilsenZaten kolay olan ne vardı fakat benim için;Sözde seni öldürmemle sevmem ararsında hiçbir ayrım yoktuVe ben hep sevgim yüzünden cezalıydımHiç sonu olmayan bir yolda seninle yürümek,yeni meydana çıkan filmleri birlikte izlemek, saatlerce sana sarılı kalmak,sadece ama yalnızca bir defa olsun sana sarılıp uyuklamak, bir sabah gözlerimi açtığımda yanımda seni bulmak isterken, sen sevgimle utanmamı sağladığın için galiba doğrusu bir taneydin! İşte bu yüzden imkansızlığına daima inandım! Ben yalnız kalıp seni düşünmeyi çılgın gibi sever olduğumda, sen benim her şeyim olduğunda ben senin için hiç yoktumBu yüzden yalnızlıklarım, ağlamalarım, özlemlerim canını hiç acıtmadıBenim tarafımdan sevilmek olur ya de hayatında önemseyeceğin en son şeydi Keşke kendi dünyamda bir zamanlar seni sevgimden hiç bahsetmeseydim Sen beni hiç sevmedin! Ben Seni Seviyorum dediğimde Seni Seviyordum! Ben Seni Özlüyorum dediğimde Seni Özlüyordum Ben Senin İçin Ölürüm Dediğimde ben senin özleminden zaten ölüyordum Ve Ben Acilen Senin Hayatından Gidiyorum! Ne süre Aralık'ta bir yağmur yağsa, ben İstiklal'de ıslanıyor olacağım,Ne süre bir parfümeriye girsem hala kokunu arıyor olacağım, Ne vakit bir havuz görsem, kenarında oturup seni bekliyor olacağım demiştim Başaramadım Ben Kaybettim Sen Kazandın! Bundan Böyle sesimi duymayacaksın Sana sıkıca sarılmak istiyordum, kokunu içime yıllarca bana yetecek değin çekerek, sana sımsıkı sarılmak istiyordum Gelmedin! Gelsen yapabilir miydim bilmiyorumBen artık gidiyorum Bal'ım Eğer hayatından çekildiğimi hissedersen, bana sana geri dönmemem ve seni tekrar deliler gibi sevmemem için kısmet dile Ve Lütfen, Aralık'ta yağmur yağdığında İstiklal'e gelme  

858,505Konular
982,765Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt