En Guzel Aşk Sozleri Facebook
Facebook Sevgi sozleri
Guzel Sevgi Ve Aşk Sozleri Face
Sen aşk nedir bilir misineğlenmek icin cıkmak mi?hayırmaksat sevgilisiz kalmamak diyerek cıkmak mi?hayır Aşk sevdiği insana sarılmaya korkmaktır cunku ona sarılınca onun incilmesinden korkan insandır
O kalbi başkasındayken bu Sevgi bana cok uzak
Ulaşılmasıda bir o kadar uzak
Anlasana be benımkisi yasak AŞK!
Sevmeyi bilmiyorsan kullanma iki kelimeyi ne sen yor ağzını o guzel kelimeyle nede o guzel kelime ağlasın kimlerin diline duştum diye
Keske Dememek İcin Cabalıyorum İcimde Buyutmuyorum Hicbir Şeyi Cok Umursamıyorum Ve Cok Anlam Yuklemiyorum Hicbir Şeye Giderken Benle Başlayan Cumleleri Dinlemiyorum Bile Sadece Tek Bir Cumle Soyluyorum
Geldiğin zaman boşluk dolduran değil, gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol
Sevgi karanlık bir tunelde yakılan mum ışığı gibidir Size yolunuzu gosterir ama uzakta ne olduğunu soylemez
Sen benim;
Bugunume şukur ve
yarınıma dua edişim,
Azla yetinişim,
coğa goz dikmeyişimsin,
Ve kapanmayan avuc icimsin
Ne Kadar Farklı Olursa Olsun Sana ait Olmayana Tenezzul Etme ve Ne Kadar Basit Olursa Olsun Senin Olandan Asla Vazgecme
Oyle icten kii Oyle yureğimin en derininde kii yerin Cıkarı yok Cıkası yok Cıkarasım yok ♥
gizli yanan atesin kozu olmaz gul dikeni hor gorsede diken gule batmaz mekanlar ayrı olsada ''gercek dost'' asla unutulmaz
Insanın değerini varlığı değil yokluğu gosterir ki yokluğu birşey değiştirmeyenin varlığı gereksizdir
Aşk nasip işidir, hesap işi değil! Aşk adayıştır, arayış değil!
Sen adanmışsan ve yanmışsan bu uğurda, aşk seni bulmaya gelir!
imagesfacebookguzelasksevgisozlerimesajlari5ad9945287c0d
Yuz kere seni seviyorum desen ne fayda bir kere adam gibi sevmedikten sonra
Bir qece ay bana sordu neden seni aqlatan bir
kízla berabersin ? Aya baktím ve dedim ki sen hic qokyuzunden
vazqecebilirmisin !
İnsanı İstediğine Goturen Yolların Sayısı, Gokte ki Yıldızların Sayısı KadardırYeter ki İste Herşey Seninle Başlar
Caresizlik değil benim senden gidemeyişim! başka birşey daha yuce daha akılalmaz daha sınırsız ucsuz bucaksız, dursuz duraksız cok guvendim galiba Cok inandım Hep yanımda kalırsın sandım Bir gittinBİN OMUR BİTİRDİN BE SEVGİLİ!!Aşk
Nedir bilemiyorum; Sana bakınca kendimi goruyorum,sana gelirken kendimden gidiyorum; Ve senden giderken kendime gelemiyorum
Bırakacağın eli hic tutma, Tutacağın eli ise hic bırakma Sahte sevgilere gul olmaktansa, gercek sevgilere diken ol !
Bazen her şeyi unutup, sadece sımsıkı sarılmak istersin
Ama bir şey hep engel olur Nedir o biliyor musun?
Gurur
Facebook Sevgi sozleri
Guzel Sevgi Ve Aşk Sozleri Face
Sen aşk nedir bilir misineğlenmek icin cıkmak mi?hayırmaksat sevgilisiz kalmamak diyerek cıkmak mi?hayır Aşk sevdiği insana sarılmaya korkmaktır cunku ona sarılınca onun incilmesinden korkan insandır
O kalbi başkasındayken bu Sevgi bana cok uzak
Ulaşılmasıda bir o kadar uzak
Anlasana be benımkisi yasak AŞK!
Sevmeyi bilmiyorsan kullanma iki kelimeyi ne sen yor ağzını o guzel kelimeyle nede o guzel kelime ağlasın kimlerin diline duştum diye
Keske Dememek İcin Cabalıyorum İcimde Buyutmuyorum Hicbir Şeyi Cok Umursamıyorum Ve Cok Anlam Yuklemiyorum Hicbir Şeye Giderken Benle Başlayan Cumleleri Dinlemiyorum Bile Sadece Tek Bir Cumle Soyluyorum
Geldiğin zaman boşluk dolduran değil, gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol
Sevgi karanlık bir tunelde yakılan mum ışığı gibidir Size yolunuzu gosterir ama uzakta ne olduğunu soylemez
Sen benim;
Bugunume şukur ve
yarınıma dua edişim,
Azla yetinişim,
coğa goz dikmeyişimsin,
Ve kapanmayan avuc icimsin
Ne Kadar Farklı Olursa Olsun Sana ait Olmayana Tenezzul Etme ve Ne Kadar Basit Olursa Olsun Senin Olandan Asla Vazgecme
Oyle icten kii Oyle yureğimin en derininde kii yerin Cıkarı yok Cıkası yok Cıkarasım yok ♥
gizli yanan atesin kozu olmaz gul dikeni hor gorsede diken gule batmaz mekanlar ayrı olsada ''gercek dost'' asla unutulmaz
Insanın değerini varlığı değil yokluğu gosterir ki yokluğu birşey değiştirmeyenin varlığı gereksizdir
Aşk nasip işidir, hesap işi değil! Aşk adayıştır, arayış değil!
Sen adanmışsan ve yanmışsan bu uğurda, aşk seni bulmaya gelir!
Yuz kere seni seviyorum desen ne fayda bir kere adam gibi sevmedikten sonra
Bir qece ay bana sordu neden seni aqlatan bir
kízla berabersin ? Aya baktím ve dedim ki sen hic qokyuzunden
vazqecebilirmisin !
İnsanı İstediğine Goturen Yolların Sayısı, Gokte ki Yıldızların Sayısı KadardırYeter ki İste Herşey Seninle Başlar
Caresizlik değil benim senden gidemeyişim! başka birşey daha yuce daha akılalmaz daha sınırsız ucsuz bucaksız, dursuz duraksız cok guvendim galiba Cok inandım Hep yanımda kalırsın sandım Bir gittinBİN OMUR BİTİRDİN BE SEVGİLİ!!Aşk
Nedir bilemiyorum; Sana bakınca kendimi goruyorum,sana gelirken kendimden gidiyorum; Ve senden giderken kendime gelemiyorum
Bırakacağın eli hic tutma, Tutacağın eli ise hic bırakma Sahte sevgilere gul olmaktansa, gercek sevgilere diken ol !
Bazen her şeyi unutup, sadece sımsıkı sarılmak istersin
Ama bir şey hep engel olur Nedir o biliyor musun?
Gurur