Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ben artık gidiyorum...

Ben artık gidiyorum...
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ben bundan böyle gidiyorum Sana sıkıca sarılmak istiyordum Ah bir görsem, bitirsem içimdeki özlemini bu kadar şiddet gelmeyecekti senden, sevginden caymak Nasıl olsa alışkınım ya seni görmemeye, galiba böyle de başarabilirim Neler kâğıda dökmek istiyorum sana bir bilsen, tek yapabildigim yazmak oldugundan yeniden yazıyorum işte! Seni daha önce de yazmıştım lakin bu kez yeniden yazmamak üzere, seni beynimde, içimde bitirerek yaziyorum, yada bitirmek can atarak Ne kadar sürer bilmiyorum lakin ben senden, sevginden sözünden dönmek istiyorum Dünyaları civarda çevirmek isteyen bir kalbi kasıtlı olarak isteyemezdim Kendimden ve senden habersiz bir tanemmmolmuştun sen O Kadar ya; Sen bir taneydin; Eşin benzerin yoktu yeryüzünde, Yoktu Sen Kadar Güzel Güleni! Ne değin gerçeksen öyle yalandın Ve ben her seferinde en her yerde başladım Yeniden bir sondayım lakin bu kere her tarafta başlayacak gücüm yok Ben senden sözünden dönmek istiyorum! Herkes gibi biri olmanı yada hiç kimse olmanı istiyorum Sesini duymak için telefonlara sarılmaktan caymak, ismini duydugumda içimin titreyip,gözlerimin dolmasından kurtulmak istiyorum Senin benim için herhangi biri olman ne değin baskı bir bilsen Zaten basit olan ne vardı fakat benim için; Benzeri seni öldürmemle sevmem arasında hiçbir fark yoktu Ve ben hep sevgim yüzünden cezalıydımHiç sonu olmayan bir yolda seninle yürümek,yeni çıkan filmleri birlikte izlemek, saatlerce sana sarılı kalmak,yalnızca lakin sadece bir kere olsun sana sarılıp uyumak, bir sabahleyin gözlerimi açtıgımda yanımda seni bulmak isterken, sen sevgimle utanmamı sagladıgın için galiba gerçekten bir taneydin! Işte bu yüzden imkansızlıgına defalarca inandım! Ben yalnız kalıp seni düşünmeyi çılgın gibi sever oldugumda, sen benim her şeyim oldugunda ben senin için hiç yoktum Bu yüzden yalnızlıklarım, aglamalarım, özlemlerim canını hiç acıtmadıBenim tarafımdan sevilmek şayet de hayatında önemseyecegin en son şeydi Keşke kendi dünyamda bir zamanlar seni sevdigimden hiç bahsetmeseydim Sen beni hiç sevmedin! Ben Seni Seviyorum dedigimde Seni Seviyordum! Ben Seni Özlüyorum dedigimde Seni Özlüyordum Ben Senin Için Ölürüm Dedigimde ben senin özleminden zaten ölüyordum Ve Ben Simdi Senin Hayatından Gidiyorum! Ben Kaybettim Sen Kazandın! Artık sesimi duymayacaksın Sana sıkıca sarılmak istiyordum, kokunu içime yıllarca bana yetecek değin çekerek, sana sımsıkı sarılmak istiyordum Gelmedin! Gelsen yapabilir miydim bilmiyorumBen artık gidiyorum özel baskı  

858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt