Zerzevat Soteli Tavada (Tavuk Kanat) Tanımı İçin Materyaller
- 1 paket kanat
- 1 çay bardağının yarısı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 2 büyük soğan
- 1 büyük dolmalık biber
- 1 adet kapya biber
- 6 adet sarımsak
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay bardağının yarısı sıvı yağ
Zerzevat Soteli Tavada (Tavuk Kanat) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Kanatları yıkayıp süzelim materyalleri karıştırıp dolaba koyuyoruz.
- Başka yandan zerzevatları yıkayalım ve soğanı halka halinde doğruyalım.
- Biberleri de tıpkı halde halka biçiminde doğrayalım tencereye alalım.
- Sıvı yağı tuz ve sarımsakları da ekleyip hepsini orta ateşte soteleyelim fazla kızarmayacak.
- Zerzevatları tencere yahut tava hangisinde yaparsanız sebzelerin yağı ve saldığı suyu almayalım.
- Birebir tavada kanatları dizelim tekrar orta ateşte kızartalım.
- Zerzevatları servis tabağına alıyoruz.
- Ortasına kızararan nefis kanatları koyup servis yapabilirsiniz.Siz nasıl istek ederseniz öylede servis yapabilirsiniz afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.