Tavada Izgara Lezzetinde Tavuk Kanat Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo tavuk kanat
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1,5 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 diş rendelenmiş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- Tuz
Tavada Izgara Lezzetinde Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Sıvıyağ ,yoğurt,sarımsak,salça,tuz ve baharatları bir kaba alıp karıştıralım.
- Daha sonra sosun içine kanatları ekleyip karıştıralım.
- Streç folyo işe kapatıp buzdolabında iki saat dinlendirelim.
- Tavayı ocakta kızdıralım tavukları tavaya alalım, birinci etapta orta daha sonra yüksek ateşte kızartalım.
Tavada Izgara Lezzetinde Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.