Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kolay Maklube

Kolay Maklube
0
157

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kolay Maklube Tarifi İçin Malzemeler

*500 gram*kuşbaşı
*2 patates
*2 soğan
*2 su bardağı pirinç
*2 su bardağı su
*Az miktar tereyağı(isterseniz zeytinyağı da olur)

Kolay Maklube Tarifi Yapılışı Çok kolay olan bu yemeği üniversite yıllarında çok yedik Kendim de evimde denedim Güzel olunca sizlerle de paylaşmak istedim İlk olarak kuşbaşı erleri tereyağında kavuruyoruz Bir yandan da soğanları halkalar halinde doğrayıp tencerenin dibine seriyoruz Aynı işlemi patateslere de uyguluyoruz Sonra kavurduğumuz etlerinde tencereye diziyoruz*Yıkadığımız pirinçleri de ekleyip tuz karabiberle karıştırıp tencereye koyuyoruz Suyunu da ilave edip kaynayınca kısıyoruz Suyu çekilince 2 3 dk dinlendirilebilinir Afiyet olsun

Similar threads

Maklube Tarifi İçin Malzemeler *4 su bardağı pirinç *Haşlanmış tavuk *1 adet patates *1 adet soğan *2 bardak su veya et suyu *Tuz *Karabiber *1 yemek kaşığı tereyağ Maklube Tarifi Yapılışı Pirinçleri yıkayıp yarım saat suda bekletiyoruzTavuğu haşlıyoruz Tavuğun suyunu ayırıp etleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Maklube (Yok Böyle Bir Lezzet) Resimli Anlatım Tarifi İçin Malzemeler *3 yemeklik kuşbaşı et yaklaşık (300 gram) *2 orta boy patates *2 su bardağı pirinç *Tuz *Kaynamış su Maklube (Yok Böyle Bir Lezzet) Resimli Anlatım Tarifi Yapılışı Etleri tencerede bir güzel kavuralım Patatesleri de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Maklube Tarifi İçin Malzemeler *1 adet tavuk göğsü *2 su bardağı pirinç *4 su bardağı su *1 adet patlıcan *1 adet patates *Baharat *Tereyağı *Sıvı yağ *Tuz Kenarları için *Marul salatası *Yoğurt Maklube Tarifi Yapılışı Eti kuşbaşı doğrayıp az sıvı yağ ekleyip pişirin Ocaktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Maklube Tarifi İçin Malzemeler *400 gram kuşbaşı *4 adet orta boy patlıcan *4 adet orta boy patates *1 adet orta boy kuru soğan *3 diş sarımsak *2 kase baldo pirinç *25 tatlı kaşığı tuz *1 çay kaşığı karabiber *2 yemek kaşığı dolusu tereyağı *45 kase kaynamış su Maklube Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kolay Maklube Tarifi İçin Malzemeler *12 su bardağı pirinç *et (kurbandan kalma eti kullandığım için miktarını*bilmiyorm göz*kararı koydum) *garnitur *1 adet patate *1adet soğan *tuz *kekik *pul biber Kolay Maklube Tarifi Yapılışı Malzemeleri isteğinize göre azaltıp*artırabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,505Konular
982,651Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt