Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fuat Guner Can Bedenden Cıkmayınca şarkı sozu

Fuat Guner Can Bedenden Cıkmayınca şarkı sozu
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Fuat Guner Can Bedenden Cıkmayınca sozleri
Can Bedenden Cıkmayınca şarkısı sozu Fuat Guner
Fuat Guner Can Bedenden Cıkmayınca şarkısı sozleri 2019

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin
Bende kalan resimleri mektupları istemişsin
Uzulme sevdiceğim bir daha cıkmam karşına
Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana

Unutma ki dunya fani veren Allah alır canı
Ben nasıl unuturum seni can bedenden cıkmayınca

Kurumuş bir cicek buldum mektupların arasında
Bir tek onu saklıyorum onu da cok gorme bana
Aşkların en guzelini yaşamıştık yıllarca
Butun huzunlu şarkılar hatırlatır seni bana

Kırıldı kanadım kolum ne yerim var ne yurdum
Gurbet ele duştu yolum yuvasız kuşlar misali
Selvi boylum senin icin katlanırım bu yazgıya
Boyle yazmışsa yaradan kara toprak yeter bana

Similar threads

Ele Gune Karşı Yapayalnız Şarkı Sozu Mazhar Fuat Ozkan Ele Gune Karşı Yapayalnız Şarkı Sozleri Ele Gune Karşı Yapayalnız Şarkı Sozu Mazhar Fuat Ozkan Ele Gune Karşı Yapayalnız Arayıp sormasan da unuttum seni sanma Dunya bir yana sen bir yana Aşık ettin beni kendine sonra da terkettin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Fettah Can Yalnızlık şarkı sozleri Fettah Can Yalnızlık şarkısı sozu Cok kırgınım butun dostlarıma Sevgilim seni duşman ettiler bana Bir hataydı beni secmedin İnandın onlara Sihirli sozlere aldandın Buyu yaptılar sana Yalnızlık alır goturur Oy beni yazık bana Eller boyledir hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Gokhan Turkmen Bitmesin şarkısı sozu Bitmesin şarkı sozleri Gokhan Turkmen Beni sana bağlayan tek soz seviyorum demen Onca laftan sonra bitti deyip cekip gitmen Derdin efendisi olmuş kalbim, bu senin hediyen Biri kalır diğeri gidermiş o biri benmişim meğer Aşk seni bana yazmışsa niye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Gokhan Turkmen Bitmesin şarkı sozleri Gokhan Turkmen Bitmesin şarkısı sozu Beni sana bağlayan tek soz seviyorum demen Onca laftan sonra bitti deyip cekip gitmen Derdin efendisi olmuş kalbim, bu senin hediyen Biri kalır diğeri gidermiş o biri benmişim meğer Aşk seni bana yazmışsa niye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Super Şarkı Sozu Can Bonomo Can Bonomo Super Şarkısının Sozleri Super Sorma yavrum neden kucuktun cok sen atlattın bana bi' gel bi' gel kimi ben sandın da yıprattın boyle hep kal burada Değişme hayat cok guzel sen bana deli deme deli değilim ben hayat guzel değil mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,505Konular
982,790Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt