Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fettah Can Yalnızlık Şarkı sozu

Fettah Can Yalnızlık Şarkı sozu
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Fettah Can Yalnızlık şarkı sozleri

Fettah Can Yalnızlık şarkısı sozu

Cok kırgınım butun dostlarıma
Sevgilim seni duşman ettiler bana
Bir hataydı beni secmedin
İnandın onlara
Sihirli sozlere aldandın
Buyu yaptılar sana

Yalnızlık alır goturur
Oy beni yazık bana
Eller boyledir hep ayırır
Karışıp sevdala
Eller boyledir hep ayırır
Karışıp sevdalara

Similar threads

Cok kırgınım butun dostlarıma Sevgilim seni duşman ettiler bana Bir hataydı beni secmedin İnandın onlara Sihirli sozlere aldandın Buyu yaptılar sana Yalnızlık alır goturur Oy beni yazık bana Eller boyledir hep ayırır Karışıp sevdala Eller boyledir hep ayırır Karışıp sevdala
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
Fettah Can Yalnızlık Şarkı sözü Fettah Can Yalnızlık şarkı sözleri Fettah Can Yalnızlık şarkısı sözü Merhaba Sevgili Melek'ler ve Fettah Can hayranı olan bütün misafirler, bu yazımızda Fettah Can'ın Yalnızlık adlı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz 1549250128 1549250128...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Fettah Can Alem Biliyor şarkı sozleri Fettah Can Alem Biliyor şarkısı sozu Acımız buyuk unutamam Seni kaybettik Gidiyorsun yanında bir tek yureğin eksik Karalar giyip yas tutmamı İsteme benden Hep boyle kandırdın inanmamı Bekleme benden Senin bana kus olduğunda bile Koşarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Fettah Can Mandalinalar şarkısı sozu Fettah Can Mandalinalar şarkı sozleri Ayrı ayrı uyusak uyansak Yaz gelse acılsak Ayrı ayrı iki yarımdan Bir tamam olsak Sizi yalnız severken birden Sen ve ben olsak Beni sensiz birakmasan hatta Sevgili olsak Mandalinalar tezgahta Kokusu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Fettah Can Alem Biliyor şarkısının sozu Fettah Can Alem Biliyor Şarkı Sozu Acımız buyuk unutamam Seni kaybettik Gidiyorsun yanında bir tek yureğin eksik Karalar giyip yas tutmamı İsteme benden Hep boyle kandırdın inanmamı Bekleme benden Senin bana kus olduğunda bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt