Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Can Bonomo Super Şarkı Sozu

Can Bonomo Super Şarkı Sozu
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Super Şarkı Sozu Can Bonomo
Can Bonomo Super Şarkısının Sozleri

Super

Sorma yavrum neden
kucuktun cok sen atlattın
bana bi' gel bi' gel
kimi ben sandın da yıprattın boyle
hep kal burada

Değişme hayat cok guzel
sen
bana deli deme deli değilim ben
hayat guzel değil mi buradayken
memnun musun seferinden
dunya bir başka değil mi aşıkken
sevdin mi sen
sevmek guzel

Yine kuşlar gecer gokyuzunden
şarkılar duyulur ah o melek sesinden
yine gunler gecer bakarsın
bana sen lazımsın ben olmazsam cok ağlarsın

Sevmek cok guzel seni sevmek cok guzel
seni sevmek cok guzel
senin olmak super

Sevmek cok guzel
seni sevmek cok guzel, seni sevmek cok guzel
benim olman super

Sorma yavrum neden
değiştin sen bambaşkaydın
kaybolmuş hem kucuk hem
tam dibe vuracak yaştaydın

Oyle dargın bakma
sen parla yıldızlar sonsun
sen
bana deli deme deli değilim ben
hep yendim tukendim yenilendim ben
sona geldikce, yola geldim ben

Dunya bir başka değil mi aşıkken
sevdin mi sen
sevmek guzel

Seni sevmek cok guzel,
seni sevmek cok guzel,
seni sevmek cok guzel
senin olmak super

Seni sevmek cok guzel, seni
sevmek cok guzel,
seni sevmek cok guzel
benim olman super

Similar threads

Oyle bir gecer zamanki 14 haziranda calan şarkı Oyle bir gecer zamanki 37 bolumde calan şarkı oyle bir gecer zamanki gozleri aşka gulen şarkısı gozleri aska gulen taze sogut dalisin gel bana her gece sen gonlume dolmalisin tatli gulus pek yarasir gozlerin omre bedel ah ne guzel ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Barış Manco Ruya Şarkı Sozu Yalnız bir gece yine sensizim odamda Keşke şimdi sen olsaydın yanımda Nerde eski gunler tum gusel anılar Dilerim onlar tekrar yaşanırlar Dayanamıyorum artık seni yokluğuna hayalinle hep kendimi Avutsam da Seni istiyorum ben hayalini değil Bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Kefil Varsayım Şarkısı Kefil Varsayım Şarkı Sozu Kefil Varsayım Sozleri Kefil Varsayım Şarkı Sozleri Belki doğruları yazsaydım anlardınız beni Aslında bir o kadarda cok severdim seni Gokyuzununu en guzel guneşi olsa gozlerin Her saniye gokyuzune bakar seni gozlerim Hangi colde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Sibel Can Meclis Tamam Şarkı Sozleri Meclis Tamam Şarkı Sozu Nerde Akşam Orda Sabah Deme Yasak Deme Gunah Genclik Hayat Geciyor Ah Nerde Akşam Orda Sabah Paran Yoksa Ne Gam Bana Aşkım Varya Tamam Sana Oda Yoksa Arasana Nerde Akşam Orda Sabah Meclis Tamam Kurulsun Mey Hayat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Neden Neden gittin oluyordum şarkısının sozleri Neden Neden gittin şarkı sozu Seni gozumdeki yaş gibi bekledim gelmedin Gittin uzak diyarlara geri donmedin Seni yağmurda guneş gibi bekledim gelmedin Yedi renk vardı icimde sen bunu hic gormedin Kapatın kapıları bir bir, ustune karanlığa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt