Bİ biskrem versemmm ayse cok tatlisin dayanamiyorum seni istiyorum vercen mi? +olmaz hakki veremem evlenmeden olmaz bi biskrem versem ? +hakki ben sana iki biskrem veriyim, bi sktrgit basimdan sofor bey gungoren'e gider mi? +hayir kardes avcilar arabasi bu nasil olur? fakat ben gungoren'e gitcektim +yok dedim kardesim anlamiyon mu? bi biskrem versem +lan bi git basimdan polis var ceza yiicez simdi laahavlevelakuvvete leylaaaa terliklerimi getir anane mecnun bulasik yikiyorum kalkta kendin al bi biskrem versem ? +seni gidi salak alıcı püsküvütün paketi burda gel ben sana karsiliksiz veriyimde insanlik ogren remzi abi bi Muratti versene +kalmadi guzel kardesim zam gelcek diye dagitmiyolar hadi abi yaa vardir senin zulada bişiler +valla yok diyorum olm anlamiyomusun? bi biskrem versem ? +uyarı et bakkaldayiz şu raflara bi goz gezdirsene malmisin nesin abi pardon yildirim beyazit'a nasil gidebilirim? ilmiyorum abi bende yabancisiyim buralarin bi biskrem versem? +o zaman olur bak şu caddeyi peşine düşüp takip et yolun sonundan saga devam et ilerdeki caminin orda kime sorsan gosterirler *abi orda oyle bi yer varmiydi ama? +ne biliyim *yasaklanmış sözcük ! acliktan miidem kaziniyodu iyi geldi enayi abi naber yaa +iyidir koçum senden naber? iyidir abi fakat bi biskrem versem daha iyi olucam güya +ne biskremi lan? o nerden cikti? ne biliyim abi Allah soyletti + +abi cok pis bi espri öörendim yapiyim mi sana? yapma +yaptim bile cek donunu eahueh olm kaç kere dedim sana umuma acik yerlerde mizah yapma diye bi biskrem veriyimde sus artik +nerde vercen burda mi? ayip abi yaa ehauehuha