Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

öğrenci ve hırsız

öğrenci ve hırsız
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
öğrenci ve hırsız Ö: Abi sigaran var mı ya? H: Masanın üzerine bıraktım iki tane sen uyumaya devam et, ben gidiyordum zaten Ö: Eywallah abi Çıkarken kapıyı sıkı çek Azıcık şiddet kapanıyor H: Tamamlanmış oğlum sen yat Ö: Abi merhaba naapıyosun H: Naapıyım lan bulaşık yıkıyom Ö: Hayrola abi tanıyamadım H: Hırsızım lan ben utanın olm utanın Ö: Hıı abi sen devam et zaten sıra sendeydi bugün diğer taraftan makarna suyu koysana Ö: Abi ne çalacaksan çal işte mücâdele uyuyom H: Şu delphi notları nerde onları söyle bari kırtasiyeye satayım hiç olmazsa 5 milyon eder ola ki Ö: Nahhh veririm, onları iki saatte yazdım ben H: Edebiyatı ver bari Ö: Masanın üstünde git al zzzzzzzz H: Kalk alooov kalk! tü! allah belanızı versinl lan… Bu ne pislik, kalk arkadaşına sordum sıra sendeymiş Ö: noolyo lan H: Ver bakiim o sopayı… Şu toza bak… Ö: Lakin? H: Çekil… çekil… ulan şu dağınıklıga bak… La ya bi misafir gelse? Ö: Ha? H: Ben bulaşığa giriyom sende tuvaleti temizle pislik tip H: Kalk lan kalk şunları yerleştir Ö: Höö sen kimsin? abi bunlar ne saat radyo off off tabak gümüş kaşık H: Gençlik günlerim aklıma geldi dayanamadım Ö: Ağıt abi bi bak makarna varmı o torbada Ö: oooooooo hoşgeldin abi naber? Ö2: Geç kaldın abi biz partiye başlamıştık H: Len sizin yarın sınavınız yok muydu? Ö: Salla abi sınavı gel bak burda kızlar da var… H: Ben doğrusu gelmicektim de bi uğriim dedim Ö: Ay inanmıyorum ayy inanmıyorumkim gelmiş? H: Kim gelmiş? (nerden tanıyo beni bea? ulen bu benim eskilerden olmasın? !) Ö: Amanın da amanın kim gelmişevimize erkek gelmiş H: Ulan bu ne dağınık böyle köpek yaşamaz be burda Ö: Abicim öğrenci evi bi el at toplayalım hadi H: Bak takviye ederim ama pc yi götürcem sırası gelmişken Ö: Niçin abi yaww H: Kardeşim işim bu benim Ö: Eyvallah abi sen öle diosan öledir (benzer gün akşam) Ö2: Beeerk pc nerde beee Ö: Ya sabah çok iyi bi abi geldi evi topladık baksanıza Ö2: Kimmiş oğlum o iyi abi Ö: Ya tanımıyorum evi toplamana destek ederim ama pc yi alırım sırası gelmişken dedi bende tamamlanmış dedim Ö2: laaaan laaaan salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak…………………… H: Ala alaaa e burda birileri oturuyor sanıyordum ben Ö: zzzzzzzzzzz… H: IIyykk ne kokuyo burası bea mutfağa bak şuraya bak mutfak mı birahane mi belli değil Ö: (gözlerini ovuşturarak mutfağa kazanç) Abi bi kave yapsana bana yaa H: hönk Ö: Abi bakma mülk mülk yapıver işte kendinede yap cilalı sigaralar benden o sırada iki laflarız kendime gelirim bende H: (haalaaaaa hönkk) Tanışıyomuyuz birader Ö: Abi, ya Emre’nin arkadaşısındır, ya Selim’in, ya Ferda’nın, a Uğur’un, ya Sanem’in, ya Duygu’nun, ya Kemal’in vs vs vss Bu eve girip meydana çıkan kesin değilki Ne farkeder kimsen kimsin hepimiz öğrenci değilmiyiz H: Oha ohaa olm ufacık evi yurda çevirmişsiniz siz belli ki ama içi abes Ö: Nasıl içi abes abi H: Bayaa olm 17 yıllık hırsızım birincil kere böyle boş ve piss kokulu bi ev görüyorum Ö: Hırsızmı abi bana bişi yapma ne istiyosan alabilirsin H: Kafamı geçiyosun olm sen ne varda neyi alcam ala alaaa… Al şu paraları da bişiler alın temizletin şu evi bidaa görmiyim Ö: höö peki abi H: Bu ne be? çalınacak bişiy yok nasıl konut bu? Ö ? ? (hırsızın girdiğini farkedince bi köşede bekler) H: Elli tane bira şişesi dışında… Ö: (hala beklemektedir) H: Dağınıklığa bakHayrıma toparlıyayım hiç olmazsa şurayıŞu şişeleri atmakla başlayayım Ö: (hemencecik atılır) Abi dur ne yapıyosun? H: Ne yapalım toplayıp çalacak bişey bulamayınca ortalığı toplamaya başladım Ö: Abi onu demiyorum Sen potansiyel beş ytlyi çöpe atmaya çalışıyosun ona engel olmaya çalışıyorum H: Abi işte bu konut H2: İyi olum hadi girelim H: Abi bu ne yaa fenerin pili bitti her hâlükarda evdeki hiç bir şeyi göremiyorum H2: Lan salak fenerde problem yok evde var problem H: Nasıl yanii H2: Lan gerizekalı burası öğrenci evine benziyo H: Eee ne olmuş fakat H2: Allah cezanı versin… H: Ya abi ne var bundaa H2: Olm fener ışık veriyoda ışığı alacak mücevher eşya filan yok anlamsız manâsız duvar her yer H: Yyaa abi acıdım ben şimdi bu öğrencilere H2: Yaa olum gör gör H: Abi şu diğer evden aşırdıklarımız varya H2: eee H: Onları sevabına buraya bıraksak diyorum haa H2: İyi us ulan sevaptır Sadakamız olsun anasını satayım H: Abi büyüksün H2: Eeee öyleyim Ö: Sen kimsin lan H: Benmi şey Ö: Kimsin dedim kaldır ellerini H: Evini soyacaktım yalnızca, affet elini ayağını öpeyim, bırak gideyim Ö: Affetmemi istiyor musun? H: Evet evet Ö: O zaman önce kirli çamaşırlarımı yıkaArdından gömlekleri ütüle, sonradan bulaşıkları yıka affederim H: Emredersin abi Ö: Ulan şansa bak keşke her ay böyle hırsız girse yırttık falla H: Hadi ğglum bak ben planı yaptım bu evi soycaz bu gece H2: Işlenmiş abi hadi girelim H: Hee girdik başla bak mucehver falan ne bulursan topla H2: Abi abi H: Ne oldu yine H2: Abi burda bişey yok ki H: Nasıl yok laannn H2: Abi bi halı var iki koltuk H: Bırak, onları ne yapalım bee H2: Mutfaga bi bakayım abi ben H: Cilalı hadi çabuk ol H2: Bu neyaaaaaaaaa H: Buldunmu lan ne değin para varmış? H2: Ne parası abi tezgah pislikle dolmuş H: Hadi gel bi el atalımda temizleyelim H2: Laan salak biz temizlikçimiyiz hırsızız biz H: Eyvah abi ya H2: Al şu mucevherleri bırak ta evi temizlesinler H: Hadi abi sırf hasar bu konut kaçalım H2: Tez lan uyanmasınlar Bunlar hemen açtır yemek yemek falan da ister H: Hadi topuklayalım H: Ulen şu eve bir giriyim kapısıda sağlam yok Ö: Aha yakaladım 3 aylık kirayı alalım koçum H: Abicim ben bu evde kalmıyorum Ö: Giren meydana çıkan belirli değil yalan söyleme H: Ö: Kira aslanım kiraa H: Abi ne kadardı