Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eşin seni aldatıyor...

Hoş geldin! amatore tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Eşin seni aldatıyor...
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Eşin seni aldatıyor aldatan eşe mektup rüyamda eşim beni aldatıyordu rüyada eşimin beni aldatması rüyamda kocam aldattı karım aldattı Türk milletinin mizah gücüne defalarca hayran kalmışımdıresinsenialdatiyor5c562cfe31054pngalt :D:D :D:D :D:Desinsenialdatiyor5c562cfe349c0alt :D Big Grin :D Her konuyu mizaha dökebiliyorlar oysa olur ya ihanet etmek aldatılmak gibi konular Düşünsenize evde otururken böyle bir telefon alıyorsunuz ( Allah korusun) siz böyle cevaplar mı verirdinizesinsenialdatiyor5c562cfe31054pngalt :D:D :D:D :D:Desinsenialdatiyor5c562cfe31054pngalt :D:D :D:D :D:D Eşiniz sizi aldatıyo Televizyon izlerken mi? Eşiniz sizi aldatıyo Sen nerden biliyon bakiim? Eşin seni aldatıyo Hangisi ? Eşin seni aldatıyo E senin eşin de beni aldatıyo Yapma yaa benim eşimde senin eşini aldatıyo Ona bakarsan senin eşini aldattığın beni aldatıyo Ohoo senin eşin de beni aldatıyo E ben de senin eşini aldattığın kişiyi aldatıyom Benim eşim senin eşinin aldattığı 2 adamı da aldatıyo Lan dur katıştırdım iyice tekrar alıyoz Eşin seni aldatıyo Niye aldatıyomuş? Eşin seni aldatıyo Sen kimsin? Bir arkadaş Faruk bittin olum sen nası yaparsın lan bunu Ha? Eşin seni aldatıyo Kimle? Ayşen, Nejla, Nalan, Alev, Gülşah, Melike, Aynur, Fadime, Eylül Hazır tamam sus Eşin seni aldatıyo? Ne zaman? Şu an Değil acilen meşgul o insan neslinbin üremesiyle ilgili belgelere dayanan çekiyolar Eşin seni aldatıyo Sen kimsin Bunun bi önemi değil manâlı olan eşinin seni aldatmış olması kliminle aldattığı değil Faruk ulen yeniden mi sen? Eşin seni aldatıyo Kimle? Sölemem bil yeter Söle dedim Tama benle ama kimim sölemem Bi biskrem versem? Arabanız hazır fakat yerken kullanamam Eşin seni aldatıyo Boşver kardeş bende onu aldatıyom Hakan? Nededin sen Fakat hayatım Eşin beni aldatıyo Neeee Pardon hatalı numara Eşin seni aldatıyo Hayır olamaz yapamaz bunu Sakin olun Olmaz herşey bitti bundan böyle Bu değin kızmayın Onu da vurucam kendimide Yav sakin olsana be adam Uleeeen hepinizi vurucam Canım benim sana şaka yaptım Alo Alo cevap versene  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt