Bakteriler konusa bilseydi ne var lan? ne istiyon gene olm sus, sessiz konuşçaktırmadan yukarı bak ne var lan yukarhasss yaa izliyolar olm, mikroskop bu e napcaz bölünüp ikiye ayrılalım, izimizi kaybettirmeye çalışalım hadi bakalım hobaaa alo nurettin,gel kocum bira mayaliyoruz hikmettinlerle vay bre kafirler, bekleyin hamza dayı, yengeyi nutrettin'in klonuyla görmüşler neaaa? parçalarım ulan çekirdeğini, nerde o? aha şu yok mi? yaw o bizim hanımın 4 nesil klonu yetişkin bir bakteri o sorun değil o zaman, hadin bölünüp okey oynayalım fakat bu sefer plazmalar senden ayıpsın abi naber lan ibibik! saygılı ol mitoz geçirerek seni ben ürettim! hadi len esas ben seni! fakat ama lakin hnkkkkhhh!!! abi noluyo? hnnnhhhhh!! iyi misin abi? ya kabız olmuşum da, mitoz geçiremiyorum geceyarısı: kız neriman, hişşt kııs, bölünsene fantezi yapalım, ha? musteri bakteri: bardaki herkese benden bi alkol geri kalanlar: Alllaaah bölünün ulan bölün dur, bi gün de hayatın anlamı nedir diye düşündünüz mü ? sus bi yav bölünmeye devam et Nusret abi az ilerde ağzına değer protein molekülü gördüm abi + Eywallah koçum dur anında koful oluşturayım Kız Naciye koca bulun mu kız? Kikir de kikir + Ya bulsak nolcak tekrar mitoz bölüncez Kanka o kadar bir hatun yaptım ancak bir Endoplazmik Retukulüm'ü var of diyorum sana + Mitokondrileri de büyük mü bari Ele geliyor abi işte bıngıl bıngıl + Nasıl yani ele geliyor? El de ne fakat abi ağız dalaşı var işlenmiş koç, bölünüp geliyorum hemencecik nan olm kosun kosun ayse bayan teyzeler sut koymuşlar dışarı yiyelim yok nan geçen bizim ahmetlerin sulale gitti tümü orda yoğurt oldular walla Sercan abi,ablam telefona gelemez,şu an bölünüyo hiiiniye söyledin,öldürcem seni! abi okeye dördüncü lazım nabiim,bölün Ulan yeniden yanlış adamı yakaladınız buda mı klon çıktı komserim,of yaa bu kaçıncı içinizdeki güce inanın atomcuklar! nasıl yani? sizdeki o çekirdeğin içinde böylece bir kuvvet varki,açığa çıktımı dünyayı sarsarKendine güven hadi len ordan hmmadın mandrake demekne yaparsın ikiye bölünebilirim hadi len ordan mediumturquoiseHMCK nın vücuduna giren bakteriler 1 abi biz bu vücuda girdik ama iyi mi yaptık bilmiyorum 2 keyfini çıkar olm hergün alkolümüz sigaramız geliyor patates kızartmamız geliyor daha ne?? 1 onu diyorum abi işte o kadar dinç bir yaşam yok öyle ayık gezmiyoruz hergün alkol Orhan ben buralardan sıkıldım bundan böyle! Dıştan başka burunlar, diğer mukozalar varmış!! Peki hayatım! Şöyle önlere dürüst gel Ben bir hapşurtayım şunu Eyvaaah! Abi antikorlar geliyorrr!!! Sus oluum sus! Yere yat anında Orhan ben buralardan sıkıldım bundan böyle! Dışarıya diğer burunlar, diğer mukozalar varmış!! Peki hayatım! Şöyle önlere dürüst gel Ben bir hapşurtayım şunu Eyvaaah! Abi antikorlar geliyorrr!!! Sus oluum sus! Yere yat derhal tifosinin vücuduna giren bakteriler b1:abi bakteriyisde bu kadr zevksizlik olmaski b2:ne bilim olm uzakta ii gözüküyodu b1:sen sanırım davulla yakından muhattap olmadın b2:
b1:davulun sesi diyorum uzak diorum hoş kazanç diyorumkapiş ?? b2: ok b1:abi ben burdan kaçma planları yapıyorum olayın eğlencesi kalmadı sıfır aksiyon adamın antikorlar alyuwarlar hiçbişi çalışmıyoacep öldümüki lan HİAnın Vucuda Giren Bakteriler A: Lan burası Neresi Allah Belanı Versin İsmail Ne Biçim yere Getirdin Bizi B: Abi Kusura Bakma Yanlız Abi Dışarıdan öyle Bi Karızma Duruyodu Ne Bileyim Ben A: Çık Allah Belanı Versin Çık B: Abi Çıkamıyoruz A: Nasıl çıkamıyoruz Lan?? B: Abi Tıkılı Kaldık Yapacak Bir Şey Değil A: Yapacak bir Şey kaldı Eşşedüenlea cannibalism vücuduna giren bakteriler abi ii yer bulmuşsun bu sefer önceki 3 yerdensonra olm hiç sorma hele o hiamıdır nedirondan kurtulduğuma şükrediyorumhmck yine iiidiitifosi ıyyy hiç hatırlatma abi bi sorn war bunun saçları birazcık uzun kaybolmasak ne kaybolması çök bi yere otursoluklan birazcık işlenmiş abi cannibalismin kulagına kaca 2 bakteri ilk kez mutludur + abii bura ne gusel biyermişş yav! ) vallaf gusel gibi evt lan ilk kes doru bisi dedin ve cannibalism cd calarının kulaklıgını kulagına gecirir! + abi karanlık oluo burası korkuorum korkma gece oldu sanırımmmm hmm bööööööööööööööööööööööööööögggggghkk (Cannibal Corpse I Will Kill You ) bakterini biri küfür ederken şehit olur, digeri hala küfür etmektedir +a censored dııııt zevzekcom