Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeki Muren Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozu

Zeki Muren Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozu
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Zeki Muren Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozleri
Zeki Muren Şimdi Uzaklardasın Şarkısının Sozleri
Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozu Zeki Muren

Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozu

Şimdi uzaklardasin
Gonul hicranla doldu
Şimdi uzaklardasin
Gonul hicranla doldu

Hic ayrilamam derken
Kavusmak hayal oldu
Hic ayrilamam derken
Kavusmak hayal oldu

Sevda bahcelerinin
Cicekleri hep soldu cicekleri hep soldu
Hic ayrilamam derken
Kavusmak hayal oldu
Hic ayrilamam derken
Kavusmak hayal oldu

Similar threads

Şimdi Uzaklardasın Şarkısının Sozleri Şimdi Uzaklardasın Şimdi uzaklardasın Gonul hicranla doldu Hic ayrılamam derken Kavuşmak hayal oldu Sevda bahcelerinin Cicekleri hep soldu Hic ayrılamam derken Kavuşmak hayal oldu
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Nev Şimdi Uzaklardasın 2019 Nev Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozleri Şimdi uzaklardasın Gonul hicranla doldu Hic ayrılamam derken Kavuşmak hayal oldu Sevda bahcelerinin Cicekleri hep soldu Hic ayrılamam derken Kavuşmak hayal oldu
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Zeki Muren Kara Sevda şarkı sozu Zeki Muren kara Sevda şarkısının Sozleri Kara sevda Şarkı Sozu Zeki Muren Kara Sevda Ne cıkar bahtımızda ayrılık varsa yarın, Sanma ki hikayesi şu titreyen dalların Duşen yaprakla biter, Boyle bir kara sevda kara toprakla biter Ağlama olma mahzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Zeki Muren Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun Sozleri Zeki Muren Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun Şarkı Sozleri Zeki Muren Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun Zeki Muren Şarkı sozu ve sozleri Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun Zeki Muren oyle dudak bukup hor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Zeki Muren Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim Şarkısının Sozleri Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim Şarkı sozu Zeki Muren Zeki Muren Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim şarkı sozu Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim Ben seni unutmak icin sevmedim Gulmen ayrılık demekmiş, bilmedim Bekledim sabah akşam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt