Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeki Muren Kara Sevda Sozleri

Zeki Muren Kara Sevda Sozleri
0
199

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Zeki Muren Kara Sevda şarkı sozu
Zeki Muren kara Sevda şarkısının Sozleri
Kara sevda Şarkı Sozu Zeki Muren

Kara Sevda

Ne cıkar bahtımızda ayrılık varsa yarın,
Sanma ki hikayesi şu titreyen dalların
Duşen yaprakla biter,
Boyle bir kara sevda kara toprakla biter

Ağlama olma mahzun gulerek bak yarına,
Sanmaki guzelliğin o ipek saclarına
Dokulen akla biter,
Boyle bir kara sevda kara toprakla biter

Similar threads

Zeki Muren Boyle Bir Kara Sevda Şakı Sozleri, Zeki Muren Boyle Bir Kara Sevda Şarkısı, Zeki Muren Boyle Bir Kara Sevda Şarkısının sozleri Zeki Muren Boyle Bir Kara Sevda Ne cıkar bahtımızda ayrılık varsa yarın, Sanma ki hikayesi şu titreyen dalların Duşen yaprakla biter, Boyle bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
İzel Kara Sevda Şarkısı İzel 2019 Jazz nağme albumu Kara Sevda şarkı Sozleri Kara Sevda Ne cıkar bahtımızda ayrılık varsa yarın Sanma ki hikayesi şu titreyen dalların Duşen yaprakla biter Boyle bir kara sevda kara toprakta biter Ağlama olma mahsun gulerek bak yarına Sanma ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Zeki Muren Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim Şarkısının Sozleri Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim Şarkı sozu Zeki Muren Zeki Muren Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim şarkı sozu Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim Ben seni unutmak icin sevmedim Gulmen ayrılık demekmiş, bilmedim Bekledim sabah akşam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Zeki Muren Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozleri Zeki Muren Şimdi Uzaklardasın Şarkısının Sozleri Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozu Zeki Muren Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozu Şimdi uzaklardasin Gonul hicranla doldu Şimdi uzaklardasin Gonul hicranla doldu Hic ayrilamam derken Kavusmak hayal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Zeki Müren Kara Sevda Şarkı Sözleri Akıllı Müren, Kara sevda, şarkısı, şarkı sözleri, devlete ait aradığınız herşey burda meleklerim 1549252586 1549252586 zekimurenkarasevdasarkisozleri5c57b7eebbb88zekimurenkarasevdasarkisozleri5c57b7eebbb88zekimurenkarasevdasarkisozleri5c57b7eebbb88...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt