Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeki Muren Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim Sozleri

Zeki Muren Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim Sozleri
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Zeki Muren Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim Şarkısının Sozleri
Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim Şarkı sozu Zeki Muren
Zeki Muren Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim şarkı sozu

Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim

Ben seni unutmak icin sevmedim
Gulmen ayrılık demekmiş, bilmedim
Bekledim sabah akşam yollarını
Olmek istedim, bir turlu olmedim

Aşk bu mu, sevda bu mu, hayat bu mu
Kalp acı, dunya huzun, goz yaş dolu

Şimdi sen kimbilir nerelerdesin
Gelir gecelerden koşarak sesin
Bana en acı haber kiminlesin
Adını icimden hala silmedim

Aşk bu mu, sevda bu mu, hayat bu mu
Kalp acı, dunya huzun, goz yaş dolu

Similar threads

zeki muren kıskanırım seni ben şarkısı Kıskanırım seni ben Zeki Muren Şarkı sozu Zeki Muren Kıskanırım Seni Ben Sacın Yuzune Değse, Telini Kıskanırım Birine Soz Soylesen, Dilini Kıskanırım Kıskanırım Seni Ben Kıskanırım Kalbimden Bu Nasıl Aşk Allah’ım Oleceğim Derdimden Sakın Takma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Zeki Muren Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun Sozleri Zeki Muren Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun Şarkı Sozleri Zeki Muren Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun Zeki Muren Şarkı sozu ve sozleri Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun Zeki Muren oyle dudak bukup hor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Zeki Muren Susma Sozu Zeki Muren Susma Şarkı Sozleri Susma Şarkı Sozleri Zeki Muren SUSMA susma konus bir seyler soyle yuzume bakma oyle ya evet ya hayir de bu ask yurumez boyle seni sevdigim gibi baskasini sevseydim ask dolu su kalbimi baskasina verseydim diz cokerdi onumde kole...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Zeki Muren Bulamazsın Şarkısının Sozleri Bulamassın Şarkı Sozu Zeki Muren Zeki Muren Bulamazsın Sozleri Zeki Muren Bulamazsın Şarkı Sozu Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gun gelir harcarlar seni Bir de saclarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni Eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Zeki Muren Kahır mektubu şarkı sozleri Zeki Muren Kahır Mektubu şarkısının sozleri ne zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum ne zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi iciyorum her gece kederdeyim durmadan iciyorum sevda ektim kalbime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,505Konular
982,815Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt