Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yuksek Sadakat Son Veda şarkısı sozu

Yuksek Sadakat Son Veda şarkısı sozu
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yuksek Sadakat Son Veda şarkı sozu
Yuksek Sadakat Son Veda şarkısı sozleri

Yuksek Sadakat Son Veda şarkısının sozleri:

Hic kimse sormadı fikrimi
Alıp başımı gitmeyi hic istedim mi
Bu canımı veren yar uyanmadı ki
Kimim ben niye yaptım bulamadı ki

Yine bu son veda birkez daha
Duğumlendi kelimeler aramızda
Yine bu son veda birkez daha
Kilitledim kendimi dunyama

Yollara duştum ustamı bulmaya
Dağılan hayatıma bir care sormaya
Dervişdedi yanlış yerlerlerde gezersin,
Duğumleri bir tek O`nunla cozersin

Gidişlerim terk etmek değildi
Uzaklaştım nefes almak icin
Her nefeste sensin icime cektiğim
Gidişlerim geri donmek icin

Similar threads

Yüksek Sadakat Son Veda şarkı sözleri Yüksek Sadakat Son Veda şarkı sözü Yüksek Sadakat Son Veda şarkısı sözleri Yüksek Sadakat hayranlarına son dönemlerin hit şarkılarından olan Yüksek Sadakat Son Veda şarkısının sözlerini paylaşıyoruz Melek'ler 1549252065 1549252065...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Yuksek Sadakat Gunaydın şarkısı sozu Yuksek Sadakat Gunaydın sozleri Yuksek Sadakat Gunaydın Yuksek Sadakat Gunaydın şarkı sozleri Hayaller icinde kaybolmuş bir adam Bir aşkın seferinde sanki uyanmak ister gibi Bedenine hapsolmuş bir kadın İlk kez tattığı bu aşkla sanki bedensiz bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Yuksek Sadakat Otel şarkı sozu Yuksek Sadakat Otel şarkısı sozu Yuksek Sadakat Otel şarkısının sozleri: Kim bilir neler geciyor aklından Hangi soluk resimler hayatından Kokular savurup saclarından Gecerken otel kapısından Meraklı gozler arasından Bugun benden hicbir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Yuksek Sadakat Parti Cocuğu şarkı sozu Yuksek Sadakat Parti Cocuğu şarkısı sozu Yuksek Sadakat Parti Cocuğu şarkısının sozleri: Canın sıkıldı ondan ayrılınca Eve kapandın tam bir gun boyunca Modern zamanda aşkın acısı Surse surse bir gunun yarısı Hey parti cocuğu Hey parti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Yuksek Sadakat Renk Koru şarkı sozu Yuksek Sadakat Renk Koru şarkısı sozu Yuksek Sadakat Renk Koru şarkısının sozleri: Sana bir ucak bulsam gezip gorsen alemi Dort duvarından cıksan tanısan elalemi Hicbir şeye benzemez insanların alemi Sen de duysan sesleri ayırt etsen renkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt