Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yuksek Sadakat Renk Koru şarkısı sozleri

Yuksek Sadakat Renk Koru şarkısı sozleri
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yuksek Sadakat Renk Koru şarkı sozu
Yuksek Sadakat Renk Koru şarkısı sozu

Yuksek Sadakat Renk Koru şarkısının sozleri:

Sana bir ucak bulsam gezip gorsen alemi
Dort duvarından cıksan tanısan elalemi
Hicbir şeye benzemez insanların alemi
Sen de duysan sesleri ayırt etsen renkleri

Sana bir gemi bulsam dolaşsan denizleri
Dalgalarla konuşsan dinlesen kopukleri
Hicbir şeye benzemez denizlerin sozleri
Sen de duysan sesleri ayırt etsen renkleri

Bana sorarsan ben hep olduğum yerdeyim
Hem her yanında hem de bir tek sendeyim
Rengin siyahmış ya da beyazmış bundan bana ne
Erkek doğmuşsun erkek sevmişsin bundan bana ne

Tanrıya inanmışsan ya da inanmamışsan bundan bana ne
Anlamıyorsan ve kızıyorsan benden sana ne

Similar threads

yüksek sadakat renk körü sözleri Yüksek Sadakat Renk Körü şarkı sözü Yüksek Sadakat Renk Körü şarkısı sözü Yüksek Sadakat grubunun hit şarkılarından biri olan Renk Körü şarkı sözleri, bu sayfamızda şarkıyı ve Yüksek Sadakat gurbunu seven bütün melek'lerimiz için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Yuksek Sadakat Onlar Bizi Dinlerler şarkı sozleri Yuksek Sadakat Onlar Bizi Dinlerler sozleri 2019 Yuksek Sadakat'in Renk Koru isimli son albumunde Onlar Bizi Dinlerler şarkısının sozleri: Yine yaptı ah zalimin kızı (Aldırma olur boyle şeyler) Bitmiş artık tum beklentisi (Hayatta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Yuksek Sadakat Kucuk Kral şarkı sozu Yuksek Sadakat Kucuk Kral şarkı sozleri Yuksek Sadakatin Renk koru isimli 2019 albumunde yer alan Kucuk Kral şarkısının sozleri: Hayat garip, nasıl derler bilmece Soldan sağa beş harfli iki hece Belki karma, belki layığımı buldum Seni gordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Yuksek Sadakat Otel şarkı sozu Yuksek Sadakat Otel şarkısı sozu Yuksek Sadakat Otel şarkısının sozleri: Kim bilir neler geciyor aklından Hangi soluk resimler hayatından Kokular savurup saclarından Gecerken otel kapısından Meraklı gozler arasından Bugun benden hicbir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkı sozu Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkı sozleri Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkısının sozleri: Bugun cok uzaklarda olabilirsin Sesim seninle olsun Belki beni ozlemiş olabilirsin Sanma ki benim kadar Yarın yanımda olabilirsin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt