Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yuksek Sadakat Gunaydın şarkı sozu

Yuksek Sadakat Gunaydın şarkı sozu
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yuksek Sadakat Gunaydın şarkısı sozu
Yuksek Sadakat Gunaydın sozleri
Yuksek Sadakat Gunaydın
Yuksek Sadakat Gunaydın şarkı sozleri

Hayaller icinde kaybolmuş bir adam
Bir aşkın seferinde sanki uyanmak ister gibi
Bedenine hapsolmuş bir kadın
İlk kez tattığı bu aşkla sanki bedensiz bir ruh gibi
Dokununca birbirlerine daha once el değmemiş gibi
Uyanınca yan yana daha once duş gormemiş gibi
Gunaydın esaretim gunaydın
Cok yol gittim sonunda vardım
Gunaydın ozgurluğum gunaydın
Hic yoktun ama hep burdaydın
Bir derviş misali bu adam hep giderdi
İlk kez o dudaklarda sanki bir omur tutsak gibi
Bir kuş misali kadının hızla carptı kalbi
Anlatılmaz bir hisle sanki ilk kez ozgur gibi
Dokununca birbirlerine daha once el değmemiş gibi
Uyanınca yan yana daha once duş gormemiş gibi
Gunaydın esaretim gunaydın
Cok yol gittim sonunda vardım
Gunaydın ozgurluğum gunaydın
Hic yoktun ama hep burdaydın

Similar threads

gunaydın sevgilim şarkısı, şebnem ferah gunaydın sevgilim şarkı sozu, gunaydın sevgilim şarkı sozleri şebnem ferah, Gunaydın Sevgilim Şebnem FERAH Gunaydın sevgilim Keşke hayat hergun boyle Senle dolu aşkınla dolu olsa Keşke hayat hergun boyle Senle başlasa surpriz dolu olsa Hep boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Enbe Orkestrası & Elvan Gunaydın Senden Kıymetli mi şarkısı sozu Elvan Gunaydın Senden Kıymetli mi şarkı sozleri Elvan Gunaydın Senden Kıymetli mi sozleri: Biraz oynayacağız Acıtıyor hatıralar Aklımda hep bir soru Tek bir cevap var Aşkını helal et aşkım Ben bunu beklemezdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Gunaydın mesajları aşk imagesgunaydinmesajlariask5ad90ca7aedde Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her caresizliğe! Benimle uyu benimle uyan Gunaydınlar aşkım… Sen başıma gelen en tatlı belasın Bundan sonraki sabahları benimle uyanman dileğiyle Sen’li Ben’li...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Gunaydın mesajları facebook 2019 images2019gunaydinmesajlarifacebook5ad90c646f524 Gonlunuze ay doğsun, Ay’la hicran soğusun, nefesiniz sağlıklı, omrunuz huzurlu olsun, Allah’ın selamı ustunuze olsun Gunaydın, ağaran gun, gunaydın sevinc, gunaydın bitmeyen huzun, selam tarladaki emek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Mustafa Ceceli Eksik şarkısı sozu Elvan Gunaydın Mustafa Ceceli Eksik şarkı sozleri Mustafa Ceceli & Elvan Gunaydın Eksik şarkısının sozleri: Mustafa Ceceli: Omuzumda başın eksik, yatağımda kokun Tenimde tenin eksik, gel de bir dokun Gecelerden uykum eksik, yuzde tebessum Elimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt