Yeşim Salkım; bir yıldır birlikte olduğu Hakan Eratik'le nikah masasına oturacak hakan eratik kaç yaşında hakan eratik hayatı kac yasinda kimdir biyografi Yeşim Salkım; bir yıldır birlikte olduğu Hakan Eratik'le yılında düğün masasına oturmayı planlıyor Düğün Girit'te olacakdiyen Salkım'ın evlenir evlenmez yapmak istediği ilk şey, eşiyle birlikte Umre'ye gitmek Sivri çıkışları ve evlilikleriyle çoğu kez gündeme gelen meşhur şarkıcı Yeşim Salkım'la; son ilişkisini, kızını, magazin gündemi ve Türkiye'de olup bitenlere bakışını ve yeni projelerini konuştuk Tekrar kendine özgü net tavrıyla acayip açıklamalar yaptı * Ramazan'da ünlüleri camilerde, Sultanahmet'te görüyoruz Siz de gidiyor musunuz? İnsanın kendisini Allah'a daha yakın hissettiği, günahlarından arınma arzusu duyduğu bir aydayız Ramazan'da, duamı okur; iftar sofralarımla bütün aileyi biraraya toplarım Malesef sıhhat sorunlarım nedeniyle oruç tutamıyorum Kadir Gecesi hariç Bugüne dek hiçbir Kadir Gecesi'ni aksatmadım Ayrıca 1520 senedir aralıksız Sultanahmet'e giderim Duamı okur, türbeleri gezerim Bir kere olsun basına yakalanmadım Çünkü camiler hiçbir magazincinin ünlü avına çıktığı yerler değil Raslantı görüntülenmeye inanmıyorum yani Dua etmeye giderken basını aramak dek abesle iştigal bir durum olamaz Dini medyatik ülkü getirmek, haber aracı olarak göstermek son derece cahilce TATİLE GİDER GİBİ GİDİLMEZ FAKAT! * Sosyete Umre'ye tur düzenliyor Umre, turistik bir yer yok ancak Her canımız sıkıldığında, Bodrum, Marmaris yapalımder gibi, Hadi bir Umre yapalımdiyemezsiniz Fakat insanların o anda ne düşündüklerini bilemem, Allah doğruyu bilir Hangi niyetle gittiklerini anlar Umre ziyaretinden sonra bildiğim kadarıyla Hac vazifesini de yerine getirmek gerekiyor Bu yüzden sıkıldıkça gidemezsiniz Ben hacı olmayı düşünüyor muyum, bu Allah'ın bana göndereceği bir duygu Hacı edinmek için genç yaşta bir takım şeylerden feragat edip nimetlerden soyutlanmak gerekiyor Yahut yaşlandıktan sonra bunun ne önemi var * Bunu Hakan Bey'le görüşüyor musunuz? Evet Umre'ye gitmeyi çok istiyorum Ama oraya gidebilmemiz için evli olmamız gerekiyor Yani Hakan ile evlenmeden gidemiyoruz Çünkü kadınlar ya babaları, ya kardeşleri veya kocalarıyla birlikte gitmek zorundalar Dini nikah yeterli yok İnşallah önümüzdeki yıl evlenip Hakan ile birlikte Umre'ye gideriz FLÖRT EDİP AYRILMAYA KARŞIYIM * Düğün sizin için kayda değer mi? Allah katında millet birbirleriyle gönül birliği kurduysa kendimce o kadar da manâlı değil İhanet yahut birlikte yola çıkılmışsa bence lüzum değil Ama resmi düğün kadını ve erkeği toplumun gözünde iyi hissettiren bir duygu Dünyada da böyle Papa bile çıkıp Evlenin ve doğurundiyor Evlenmeden flört edip ayrılanlara karşıyım Kesintisiz sevgili değiştiriyorsunuz Daha Sonra hayatınıza giren adam size soruyor: Kaç kişiyle birlikte oldun?Dur sayayımmı desen daha doğru? Bu mu güzel? Yahut, Üç kere evlendim, ayrıldımçağırmak mi? Bunu kavga etmek lüzumlu * Flört nedir bilmiyorum mu diyorsunuz? Şüphesiz bilmiyorum Hakan'la da yaşamadım 34 ayda derhal nişan yüzüğünü taktık lakin tekrar karı kocayız O benim yaşam arkadaşım Yalnızca belediyeye gidip haber vermedik o kadar * Son dönemlerde ünlülerin arka arkaya evlenmesinde siyasi bir taraf olduğu söyleniyor Bu dürüst olabilir mi? Bizler daima Müslüman bir toplumduk Bu yıl böyle eşit gelmiştir Bu hükümet baskı yapmaya, birşeylere sekte vurmaya kalkışsa önce Bodrum'dan başlardı * Peki ya türban tartışmaları? Kadının İslamiyet'teki yerini niye tartışıyorlar anlamıyorum Otursunlar, Kuran'ı okusunlar Sonra da birbirlerine anlatsınlar Her şey çözülür Örtünmek ise Hristiyanlık'la, daha açık konuşmak gerekirse Musevilik'le başlamıştır Kadınlar o dönemlerde güzelliklerini sakınmak, güneşten korunmak için ve cariyerlerden bir farklılıkları olsun diye örtünmüşlerdir Bence Türkiye'nin daha önemli sorunları var Türkiye'de ahali keza cumhuriyetçi olup hem de İslam'a yük verebilirler Bikinili kadına hürmet duyuluyorsa, haşemalı kadına da duyulmalı id * Necla Nazır da başını açmayı düşündü Necla Bayan, yıllar önce bu kararı almış, örtünmüş Şimdi de başlamak istiyorsa saygı duyarım Zamanında örtünüp sonrasında örtüsünü çıkaran bayan çok Bu kadar kıymetli bir oyuncu sırf örtüsü yüzünden iş bulamıyorsa bu, Türkiye'nin ayıbıdır * Hakan Bey'in de maneviyatı enerjik mü? Bu konuda birbirimizi bulduğumuzu düşünüyorum Mesela Hakan'ın alkol içmeyen bir ailesi var Kendisi de zoraki kalmadıkça içki içmiyor Ramazan'da namazını kılar, orucunu miktar İnançlı olmak insanı ailesine bağlar, kişiyi dürüst düzgün bir insan yapar Fakat Hakan benim bu hallerimi bilmediği için ilk başta büyük şaşma yaşadı * İlişkinizi magazinden uzakta yaşıyorsunuz, edindiğiniz tecrübeler yüzünden mi? Geçmişte hatalarım oldu Bunlar da bana tecrübe getirdi Birazcık çenemi tutup, mesleğime eğilseydim; o dönem, pek hırpalanmazdım Lakin insanın elinde olmuyor Sinirleriniz zayıflıyor Depresyona girdiğim, depresyon yaşadığım ve kendimi yetkisiz bulduğum zamanlar oldu, bu yüzden güvensizlik yaşayıp paniğe kapıldım ancak artık böyle değilim Hakan bana Dur bakalımdemeyi öğretti YAŞ FARKINDA ILK DEĞİLİM * Acilen de yaş farkınız konu ediliyor Aramızda yedi yaş var Bugüne değin hep kendimden büyük insanlarla evliliklerim olduğu için insanlara acayip gelmiş olabilir Kendimden ufak bir insanla ilk olarak ciddi bir beraberlik yaşıyorum Fakat o benim flörtüm değil; nişanlım, yaşam arkadaşım İnanın bana Hakan benden yedi yaş minik olmasına karşın ben ondan da çocuksu davranabiliyorum Bu yetiştirilme tarzı, hayata nasıl baktığınla ilgili Millet unutmasın oysa, Peygamber efendimizin de birincil eşi kendisinden yaşça oldukça büyüktü * Hakan Bey'le Gizem'in ilişkisi nasıl? anlaşıyorlar, güzel vakit geçiriyorlar * Kızınızın da erken evlenmesinden çekiniyor musunuz? Gizem'in buluğ çağı dönemi fazla huzursuz geçti Sabrım tamamen atlattık Hemen bir çocukluk aşkı var, 2 yıldır Fazla tatlılar Nasıl istiyorsa pek olsun Çünkü sonuçlarına kendi katlanır MUSTAFA KESER'LE İKİLİ OLDUK * Yeni projeler var mı? AB grubuna hitap eden bir kadın programı var bundan başka Mustafa Keser'le bir projemiz var Mustafa Hoca'nın repertuvarı fazla geniş Birlikte güzel bir ikili oluşturduk Benim de sanat müziği ve insanlar repertuvarım varlıklı * Hakan Bey'le karşılıklı alıştırma olabilir mi? Evet Bir sinema filmimiz var ama artı aydınlatmak istemiyorum