Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeşim Salkım ve Hakan Eratik

Yeşim Salkım ve Hakan Eratik
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Yeşim Salkım ve Hakan Eratik yeşim salkım hakan eratik yaş farkı yeşim salkım, eşi, kocası, hakan eratik, haberleri burada arkadaşlar 1548664289 1548664289 yesimsalkimvehakaneratik5c4ebde5c6a9byesimsalkimvehakaneratik5c4ebde5c6a9b yesimsalkimvehakaneratik5c4ebde5c6a9b Çiçeği burnunda taze anne, Yeşim Salkım ile neşeli bir söyleşiyi sizlerle paylaşıyoruz Melek'leryesimsalkimvehakaneratik5c4ebde5ce907alt Yeşim Salkım, aradığı aşkı Hakan Eratik’te buldu Mutluluğunu iki ay önce dünyaya gelen kızları Meryem Ada’yla perçinledi Şu Anda hayatının en hoş, en huzurlu dönemini yaşıyor Aldığı kiloları ise hiç umursamıyor: “Kendimi hiç bu dek seksi hissetmemiştim 21 yaşında bir kızınız var 40 yaşında her yerde hamile kaldığınızı öğrendiğiniz lahza ne hissettiniz? Hamile kaldığımı öğrendiğimde, yeni albüm için stüdyoda kayıttaydım Tek kelimeyle şoke oldum Ya daha sonra? Ilk üç ay tehlikeli bir dönem, o yüzden gergin oluyor insan Fakat dördüncü aydan sonradan, daha açıkçası karnınızda oynamaya başlamasından itibaren durumu daha iyi kavrıyor, fazla daha mutlu oluyorsunuz başta anne olduğunuzda neler hissediyordunuz peki? Şimdikinden öbür mıydı? Çocuktum o zamanlar Yani bedenin kadın ama görüşler toy O dönemde cesur oluyorsun, bu kere fazla korktum Tatile gitmiştik Gizem’e hamileyken, “Hamilesin, atlayıp zıplama diyorlardı, ben kayalıklardan denize giriyordum Umurumda bile değildi, çünkü cahil cesareti vardı Olgunlaşıp deneyim kazanınca, kaybetme korkun ve endişen oluyor IÇTEN ADAMA ÇOCUK VERDİM İkinci bebek dürüst bir karar mıydı? Bu konuda hiç tereddüt yaşamadınız mı? Kuşkusuz fazla doğru bir karar vermişim Kadere inanıyorum, çünkü yukarıdaki istemezse hiçbir şey olmuyor diğer taraftan çok dürüst bir adama çocuk verdim Gizem’i güvenip de kimseye bırakamazdım örneğin, ama Hakan böylece ilgili ve sevgi dolu ki, şu an evdeler ve gözüm hiç arkada yok Bu huzuru ve mutluluğu adalet ettiğime inanıyorum Evde devir dağılımı var mı? Emzirmek, altını arındırmak annenin görevi Annenin sıcaklığı başka, babanınki başka Tam kız çocuğu, babasına hayran Daha iki aylık ama sabah ben altını açarken bile kafasını kaldırıp babasını görmeye çalışıyor Birincil günden bu yana babasının göğsünde uyuyor Gizem bir çocuğunuz olmasını fazla istiyordu O da çok sevinmiştir id Zaten onun ricası üstüne Meryem Ada oldu adı Dışarı çıkıyor, çok geçmeden “Ada’yı özledim diye koşa koşa eve geliyor Onu kardeşsiz bırakmadığım için fazla mutluyum Yarın değişik gün bize bir şey olduğunda, “En azından kardeşim var diyebilecek DOĞUMDA ÖNEMLI KAN KAYBETTİM Doğum nasıl geçti? Baskı muydu, kolay mı? Akdeniz Anemisi taşıyıcısıydım, üstüne hamilelik esnasında dahası şeker hastalığı çıktı Epidural sezeryanle doğum yaptım lakin doğumum çok şiddet geçti Normalde 45 dakika süren operasyon iki saatte bitti Lakin Hakan hep yanımdaydı Bir an olsun yanımdan ayrılmadı Sorun neydi? Rahim içinde 10 santimlik bir miyom gelişmişti Onu bulup elde etmek ve bebeği içeri almamak için fazla uğraştılar Önemli kan kaybettim Varisler oluşmuştu, damarları diktiler Doktorum Lemi İbrahimoğlu büyük panik yaşadı Benden bile çok endişelendi hatta Ama sonuçta bütün bu zorluklara değdi Albüm çıkacakken gebe kaldınız Şiddet bir karar değil miydi? Ben hep gözü kara kararlar alan biriyim Bayan cesur edinmek zorunda 10 şarkılık albümüm yattı Özene bezene hazırladığım, dünya para harcadığım albüm öylece duruyor Kariyerimi düzeltmem gereken bir yerde, vücudumu düzeltmem gereken bir yaşta gidip çocuk yaptım Hodri meydan diyorum KEŞKE BEN DE DAĞITABİLSEM Izaç nasıl gidiyor? Kavgalarımız, tartışmalarımız natürel fakat var fakat mükemmel arkadaşız O bana her şeyin başının arkadaşlık olduğunu öğretti Hayattaki önceliğiniz aileniz mi? Elbette İşimi de yapıyorum ama aile hayatını her zaman çok önemsedim Geceleri gezmek, dağıtmak bana göre değil Keşke yapabilsem Konsere ya da sinemaya gitmeyi, arkadaşlarımla evde sohbet etmeyi daha fazla seviyorum Lakin şu anda şarkı söylemeye kaldığım yerden başlayacağım Çak zaman kaybettim, fazla ara verdim diye düşünmüyor musunuz? Dünyaya bakın, çoğu star iki üç sene bir şey yapmadan oturabiliyor Fakat Türkiye’deki sistem ara verdiğiniz anda koltuğunuza başka birinin oturtulmasına dayalı Kesintisiz bir rekabet var Sen diskalifiye olursun, yerine derhal yenisi konur Fakat benim böyle endişelerim yok ERKEKLER İNCE KADINA BAKAR, DOLGUNU SEVER Hamilelikten önce 36 bedendiniz, dokuz ayda epey kilo aldınız Fazla kilolar canınızı sıkıyor mu? Hayır, tersine doğumun beni güzelleştirdiğini düşünüyorum Kend daha önce hiç bu kadar bayan, hiç bu değin seksi ve hiç bu dek hoş hissetmemiştim Kocam evde beni “Monica Bellucci’m diye seviyor Ama gerçi ağustos ayından itibaren göğüslerimi, karın ve kalça bölgemi toplattıracağım Hafif rötuşlar olacak Hayatımda başta estetik yaptıracağım fakat yüzüme katiyen dokundurtmam Yani kilolardan operasyonla kurtulacak, yine inceleceksiniz Yok, pek incelmek istemem Yine astarlı kalmayı düşünüyorum Yaptıracağım işlemler kendim ve eşim için Nasıl yani? Hiçbir erkek bir deri bir kemik kadın sevmiyor Bana kayınvalidem söyledi bunu Onlara bakarlar lakin çizgili kadın severler Son olarak; yeni projeler ne durumda? Bayramda tek şarkılık bir single çıkaracağım Eylül ayında Nedim Saban ile tiyatro yapmayı planlıyoruz Ayrıca diğer bir ekiple daha tiyatro projem var Önümüzdeki sene en fazla yapmak istediğim şey ise sitcom Bugüne dek her zaman dram, daima vakar gördüler Oysa içimde eğlenceli bir kadın var Üzüntü, dram ve hayatın gerçeklerinden kopup hayatı ti’ye olmak istiyorum ADA GÖRÜNDÜ! Ada’yı basından köşe bucak saklıyorsunuz Bu nazar değecek korkusu veya basına karşı alınmış bir hitabe yüzünden yok lakin Hem dostumuz düşmanımız var keza de flaşlarla bu değin erken tanışmasına lüzum yok Lakin uzak çekilmiş olsa da ilk fotoğrafı yayınlandı bile Görünmüyor lakin helal olsun Ada gözüktü yani! MADDI SIKINTIMIZ YOK Evinizi maddesel sıkıntılardan ötürü satacağınız yazıldı Aslı var mı bunun? Yok pek bir şey Zekeriyaköy’de başka bir ev baktım, protokolde anlaştık Şu lahza oturduğum konut beş katlı Kadınlar temizliğe gelmekten kaçıyor Hamileyken de çok yordu ev beni Büyüklüğünden nedeniyle yani ALBÜM ÇÖPE GİTTİ YENİSİNİ YAPACAĞIM Hamile kaldığım dönemde hazırladığım albümü çıkarmadım, çünkü ben tanıtımını hakkıyla yapacaktım ne de radyolarda yeterince duyurabilecektik Yazı vermek için bir klip çekecektik, daha sonra görsellik sorun olacağından devamını getiremeyecek, konserlere gidemeyecektik Derhal bu albüm çöpe gidecek, yerine yenisini yapacağız