Yeşim Salkım Açtı Ağzını Yumdu Gözünü Yeni kaset çıkaran Yeşim Salkım güya ardındaki Kasedinin çıktığı günden beri laf söylemediği kalmayan Yeşim Salkım yine açıkça konuşmuşyesimsalkimactiagziniyumdugozunu5c4e7abc7750dalt
Big Grin
1548647095 1548647095 yesimsalkimactiagziniyumdugozunu5c4e7abc9e1c2yesimsalkimactiagziniyumdugozunu5c4e7abc9e1c2 yesimsalkimactiagziniyumdugozunu5c4e7abc9e1c2 AÇIK SÖZLÜLÜĞÜ İLE TANINAN YEŞİM SALKIM, GÜNDEME DAİR DÜŞÜNCELERİNİ AÇIK AÇIK ANLATTIAhmet Hakan’a: Bizim orada böylesine dönek diyorlar Adama hâlâ nasıl köşe yazdırıyorlar şaşırıyorum! Cüneyt Özdemir’e: İki buçuk gram akıl, onun yarısı kadar iman gücüyle bana söz yetiştirmesi olası değil! Yapımcılara: Ben eğilip bükülmem Onlar öylesini arıyorlar Yanıma gelebilecek yürekli bir yapımcı değil! Yalın ve Kenan Doğulu’ya: Bu konuda bize yok onları askere alacaklara iş düşüyor Onlar da işlerini iyi yapsınlar! Soğuk, sert, etken ve snop bir görüntünüz var, ikili ilişkilerde de böyle misiniz? Gerçekten ben olduğum gibiyim Soğuk olduğumu hiç düşünmedim Birçokları siz şarkı söyleyip bu süslü camianın içinde olduğunuzda herkesten farklısınız sanıyorlar Renkli camia içinde güvenebileceğiniz birileri hiç mi yok? Hiç değil! Rekabetin olduğu yerde dostluğun birebir olabilmesi olası değildir Üvey bir kardeşiniz olduğu dürüst mu? Babamın ikinci evliliğinden bir kız kardeşim var 30 yaşında, Durçin görüşüyoruz Yazarlarla niye zıt düştünüz? Köşe yazarı, yeri geldiği vakit köşesinden yazıp, daha sonra köşesine sıkışan insanmış Sen bana belden aşağı vurursan tırnaklarımı çıkarırım Ece Vahapoğlu’na çok yüklendiklerini düşündüm Cüneyt Özdemir'le Ahmet Hakan, Ece'yi konuşuyorlar Sen kendine bak önce, bana Bin defa pişmanlık edip şarap içenlerdenim bendiyor Bizim buralarda böylesine dönek diyorlar O adama o köşede nasıl yazı yazdırıyorlar ben ona şaşırıyorum Cüneyt Özdemir de bana ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ü beğendin mi diye sordu Ben de ben hâlâ 4'teyim, 7'nciye sıra gelmedi Peki sen Don Juan'ı beğendin midedim O da Türkiye'de çekilmediğini söyledi Ama yazım aşamasında yardımet ne de olsa tecrübe diyerek bana saldırdı Tepkiniz bu yüzden mi? Evet ben de ‘Eski eşini, sevgililerini ve Nefise’yi alıp defalarca beraber yazarız’dedim Yani sen acilen bana bir şey söylerken önce kendine bir dön bak, sen iki buçuk gram zeka, onun yarısı dek iman gücüyle bana oturduğun yerden söz yetiştireceksin, olası yok Onunuzu katlar, paket yapar cebime koyarım Bunlar beni saftirik, zavallı bir bayan zannediyorlar Gel oturup politika konuşalım Konuşabilecek misin? Yazarlığı bıraktırırım sana Sezen Aksu'nun oğluyla ilgili, Mithatcan askerlik yapmış mıçıkışınız Aksu ile aranızı bozdu mu? id Amacım kimseyi karalamak değildi Sezen Hanım bu açılımı destekliyordediler Ben de Benim de bir evladım var, anneyim Onun oğlu da askerliğe gittiğinde neler hissetmişdemeye getirdim Daha Sonra öğrendim ki, askerlik yapmamış Bunun gibi politikacıların oğulları da var Amacım ne Sezen’i ne de Mithatcan'ı incitmek değildi Yapmam, ben de bir anneyim Acilen tek tek isim olarak vermek istemiyorum ama askere gitmeyen fazla Kenan var, Yalın var Bu konuda bize yok de onları askere alacak insanlara meslek düşüyor Onlar da işlerini iyi yapsınlar 'VALLAHİ DÖNERCİLİK YAPARIM DAHA İYİ' Sizi neden dizilerde göremiyoruz? Beni almıyorlar Çünkü televizyon yöneticilerinin şöyle bir mantilitesi var, yapımcılar da buna dahil Onlar eğip kırabilecekleri insanlarla çalışmayı istiyorlar Ben eğilip bükülemem Ben oraya çıktığım süre bildiğim neyse onu yaparım Yapımcılar şüphesiz benden uzaktan durur Iyi Kalpli ve benim yanıma gelecek yapımcı varsa ben hazırım Lakin değil Onlarda o kalp değil! Ama yarışma programları var! Dürüstlüğümü lafımı esirgemeyen yanımı biliyorlar Beni yarışma programlarındaki jüri üyeliğine gösteri ediyorlar İki tane yarışma programında jüri üyeliği yaptım Fakat bir daha da yapmam Vallahi dönercilik yaparım daha iyi Çünkü insanları sömürüyoruz Ben bu düzenin içinde olmak istemiyorum