Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ümit Erdim takipçisinden gelen Oğuzhan Koç'lu mesajı görünce küplere bindi! Hemen ifşa etti

Ümit Erdim takipçisinden gelen Oğuzhan Koç'lu mesajı görünce küplere bindi! Hemen ifşa etti
0
53

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
umit_erdim_takipcisinden_gelen_oguzhan_koclu_mesaji_gorunce_kuplere_bindi_hemen_ifsa_etti_1651155907_1779.JPG

Oyunculuğa ara verip pilot eğitimi alan ve verdiği kilolarla gündem olan oyuncu Ümit Erdim kendisine gelen mesajı ifşa etti. Erdim, bir takipçisinin Oğuzhan Koç ile ilgili istekte bulunduğu mesajı görünce küplere bindi.

Hayat Bilgisi'nin Arif'i rolüyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu oyunculuk mesleğine ara vererek pilot oldu. Geçtiğimiz aylarda Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un pilotluğunu da yapan Ümit Erdim kendisine sosyal medyada hesabından gelen bir mesajı ifşa etti.

5HtBu_1651156077_8486.jpg
ümit erdim takipçisinin mesajını ifşa etti

Oğuzhan Koç ile iletişime geçmeye çalışan takipçisi, Ümit Erdim'e gönderdiği mesajda ''Ümit selamlar, Oğuzhan Koç'a ulaşmak istiyoruz. Fabrika pikniğimizde kendisinden mini bir konser talebimiz olacak. Yardımcı olabilir misin?'' ifadelerini kullandı.

TMlR2_1651155939_2406.JPG
ümit erdim ve oğuzhan koç

Takipçisi, Ümit Erdim'e mesajın devamında ise "İstersen sen de katılabilirsin. Beleş barbekü partimizden yararlanırsın" dedi.

Kendisine gelen mesaj karşısında sinirlenen Ümit Erdim, mesaja tepki göstererek “Bizi bu kalitesizlik, bu üslupsuzluk bitirecek. Samimiyet kavramını gerçekten yanlış anlıyoruz” ifadelerini kullandı.