teknolojiuzmani
FD Üye

Tavuk Köftesi Tanımı İçin Malzemeler
- 2 paket tavuk bonfile
- İsteğe bağlı kuyruk yağı
- 1 orta uzunluk soğan
- 3 yemek kaşığı galeta unu
- 2 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı süt
- 1 tatlı kaşığı salça
- 5-6 kısım maydanoz
- Tuz
- Karabiber
- Kimyon
- Pul biber
Tavuk Köftesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuğu makinada çekiyoruz.
- Ardından kuyruk yağını koyuyoruz farklı bir lezzet katıyor.
- Soğanı, sarımsağı rendeleyip öteki gereçlerine ekleyip güzelce yoğuruyoruz .
- Streçleyip buzdolabında dinlemeye koyuyoruz.
- Daha sonra hal verip az yağda kızartıyoruz.