
Tavuk Köftesi Tanımı İçin Malzemeler
Köftesi için;
- Orta uzunlukta 1 adet tavuk göğüsü
- 4 kol maydanoz
- Tuz
- Karabiber
- Un (ele yapışmayana kadar ekleyin)
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 2 adet yumurta
- 1 çorba kasesi un
- 1 çorba kasesi galeta unu
- Sıvı yağ
Tavuk Köftesi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Köfte harcı için robotta etimizi, maydanozu çekiyoruz .
- Ardından sarımsağı rendeleyip katıyoruz.
- Baharatlarıda ekleyip yoğuruyoruz.
- Köfte harcımız ele yapışmayacak kıvama gelene kadar un ekliyoruz.
- Sonra biçim verip evvel una ,sonra yumurtaya, en son galeta ununa bulayalım.
- Bu süreci iki sefer yapıp kızartıyoruz, şimdiden afiyet olsun ????.