Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tahinli Cevizli Patlıcan Salatası

Tahinli Cevizli Patlıcan Salatası
0
129

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68

Tahinli Cevizli Patlıcan Salatası Tanımı İçin Malzemeler

• 4 adet közlenmiş patlıcan
  • 6 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 4 yemek kaşığı tahin
  • 7-8 adet ceviz(iri kıyılmış)
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • 1 çay kaşığı tuz

Tahinli Cevizli Patlıcan Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Közlenmiş patlıcanları minik minik doğrayın.
  2. Bütün gereçleri bir kapta karıştırın.
  3. 2 cevizi üzerini süslemek için ayırdım.
  4. Servis tabağına alın ben üzerine çok az zeytinyağı ve tahin gezdirip ceviz serptim.
Afiyet şifa olsun.

Tahinli Cevizli Patlıcan Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Mutebbel (Tahinli Patlıcan Mezesi) Tanımı İçin Malzemeler 3 adet közlenmiş patlıcan1 diş sarımsak1 tutam maydanoz1 yemek kaşığı limon suyu2 yemek kaşığı tahin6-7 kaşık susuz yahut süzme yoğurtTuz2 yemek kaşığı zeytinyağı Mutebbel (Tahinli Patlıcan Mezesi) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Tahinli Cevizli Patlıcan Salatası Tarifi İçin Malzemeler *3 yemek kaşığı tahin *1 kase süzme yoğurt *3 diş sarımsak *3 adet közlenmiş patlıcan *Ceviz içi *Zeytinyağı, tuz, pulbiber Tahinli Cevizli Patlıcan Salatası Tarifi Yapılışı Közlenmiş patlıcanları küçük küçük doğrayın, biraz tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Tahinli Cevizli Fit Ekmek Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı tahin4 adet yumurta1 yemek kaşığı karbonat ( sirke ile köpürtülecek)Kaya tuzu6 – 7 adet cevizSusamÇörek otu Tahinli Cevizli Fit Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm gereçleri bir karıştırma kabında güzelce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Tahinli Cevizli Kurabiye Tarçınlı Cevizli Kurabiye Tanımı İçin Materyaller ️1 su bardağı (150) gram sıvı yağ️4 yemek kaşığı yoğurt️1 çay kaşığı kabartma tozu️3-4 su bardağı un Tarçınlı iç materyali için; ️100 gram ceviz️yarım çay kaşığı tarçın️1 yumurta beyazı️yarım su bardağı şeker Tahinli iç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Tahinli Köz Biber Salatası Tanımı İçin Gereçler 4 adet büyük uzunluk közlenmiş kapya biber2 yemek kaşığı tahin30-40 gram beyaz peynir ezine tercih4-5 adet iri kıyılmış ceviz içi2 diş ezilmiş sarımsak1 yemek kaşığı nar ekşisi1 yemek kaşığı sirke (Elma kullanıyorum)TuzZeytinyağıBir tutam ince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt