Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tahinli Cevizli Fit Ekmek

Tahinli Cevizli Fit Ekmek
0
56

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
tahinli-cevizli-fit-ekmek.jpg

Tahinli Cevizli Fit Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

• 1 su bardağı tahin
  • 4 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı karbonat ( sirke ile köpürtülecek)
  • Kaya tuzu
  • 6 – 7 adet ceviz
  • Susam
  • Çörek otu

Tahinli Cevizli Fit Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tüm gereçleri bir karıştırma kabında güzelce karıştıralım.
  2. Kek harcından biraz daha katı olacak.
  3. Ben muffin kalıbında yaptım siz dilediğiniz kalıpta yapabilirsiniz benim üzere muffin kalıbında yaparsanız kalıbın yarısına kadar harcı doldurun zira efsane kabarıyor????.
  4. Üzerine susam ve çörekotunu da ekleyin ve 175 derece fırında pişirin. Afiyet şifa olsun.
Tahinli Cevizli Fit Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Tahinli Cevizli Kış Keki Tanımı İçin Malzemeler 4 adet yumurta1,5 su bardağı şeker (270 gram)1,5 su bardağı süt (300 ml)1 su bardağı sıvı yağ (170 ml)3,5 su bardağı un (420 gram)2 paket kabartma tozu (20 gram)1 paket vanilya (5 gram)1 su bardağı iri kıyılmış ceviz1 su bardağı kuru üzüm1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Tahinli Cevizli Baklava Tanımı İçin Gereçler 25 adet baklava yufkası2 su bardağı tahin2 su bardağı çekilmiş ceviz125 gr tereyağı Şerbeti için; 4 su bardağı su4 su bardağı şekerYarım limon Üzeri için; Dilediğiniz yemişi kullanabilirsiniz ben antep fıstığı tercih ettim. Tahinli Cevizli Baklava...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Cevizli-Zeytinli Ekmek Tanımı İçin Gereçler 3 adet yumurta1 paket instant maya1 su bardağı ılık süt ( hafif ısıtın)1 yemek kaşığı yoğurt4 yemek kaşığı buğday kepeği4 yemek kaşığı yulaf kepeği1.5 su bardağı un yahut tam buğday unu1 su bardağı lor peyniriTuz1 su bardağı ceviz ( iri çekilmiş)Yarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Tok olduğumuz halde ekmek kokusu hepimizin karnını acıktırır. Aç olduğumuz vakit ise peynirli ekmek ve çay en hoş menülere rakiptir. Ekmek olmazsa doyulmaz, sofra daima eksik kalır. Sofraların baş tacı ekmeklerin fırınlarda ve marketlerde her çeşidini bulmak mümkün oldu lakin meskende de bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
İmajı ile gözlerimizden kalpler çıkaran birbirinden şahane cupcake'lere hazır olun! Renk renk, şahane tarifler için kolları sıvayalım. 1. Hindistan Cevizli Cupcake: Materyaller Kek için; 1,75 su bardağı un 2 tatlı kaşığı kabartma tozu 1/4 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı şeker 1/2 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt