Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sultan Dizisi 13. Bölümde Şeymusun Söylediği Türkünün Sözleri Buyrun Melekler

Sultan Dizisi 13. Bölümde Şeymusun Söylediği Türkünün Sözleri Buyrun Melekler
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sultan Dizisi 13 Bölümde Şeymusun Söylediği Türkünün Sözleri Buyrun Sultan 13 Bölümde Şeyhmusun Söylediği Türkü Sözleri Sultan 13 Bölümde Şeyhmusun Söylediği Şarkı Sözleri Sevgili melekler, eğer cumartesi akşamı Sultan dizisini izlediyseniz Şeyhmusun düğünde Sultan'ın gözlerinin içine bakarak okuduğu türküyü de dinlemişsinizdir Sözlerini merak edenler için işte Sultan 13 Bölümde Şeyhmusun Söylediği Türkü Sözleri burada melekler 1549260033 1549260033 sultandizisi13bolumdeseymusunsoyledigiturkununsozleribuyrunmelekler5c57d505e006asultandizisi13bolumdeseymusunsoyledigiturkununsozleribuyrunmelekler5c57d505e006asultandizisi13bolumdeseymusunsoyledigiturkununsozleribuyrunmelekler5c57d505e006a Kırklardağı'nın yüzü (Kırklardağı'nın düzü) Karanlık sardı düzü (Karanlık bastı bizi) Ben öleydim (Âmâ olasın zalım Suzan) (Suzan Suzi) Ziyaret çarptı bizi Köprüaltı kapkara Anne gel beni ara Saçlarım kumlara doymuş (Saçlarıma kumlar doldu) Tarak getir de tara Köprünün orta gözü Sular apardı düzü Ben öleydim (Suzan Suzi) Dicle ayırdı bizi (Ek) Gazi köşkü serindir Dicle suyu derindir Yas sen acayip anam Kadir mevlam kerimdir  

Similar threads

Sultan 13 Bölümde Şeyhmusun Söylediği Türkü Sözleri Sultan 13 Bölümde Şeyhmusun Söylediği Şarkı Sözleri Kırklardağı'nın yüzü (Kırklardağı'nın düzü) Karanlık sardı düzü (Karanlık bastı bizi) Ben öleydim (Kör olasın zalım Suzan) (Suzan Suzi) Ziyaret çarptı bizi Köprüaltı kapkara Anne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Sultan 13 Bolumde Şeyhmusun Soylediği Turku Sozleri Sultan 13 Bolumde Şeyhmusun Soylediği Şarkı Sozleri Kırklardağı'nın yuzu (Kırklardağı'nın duzu) Karanlık sardı duzu (Karanlık bastı bizi) Ben oleydim (Kor olasın zalım Suzan) (Suzan Suzi) Ziyaret carptı bizi Koprualtı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Sultan Dizisi 13 Bölümde Çalan Karadır Kaşların Şarkısının Sözleri Sultan Dizisi 13 Bölümde Çalan Türkü Sözleri Karadır Kaşların Şarkı Sözleri Sevgili melekler, yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekrana bağlayan Sultan dizisi bundan böyle Pazartesi akşamları değil Cumartesi akşamları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Batman yöresine ait türkü ve hikayesi örneği Kirklar Daginin Düzü Kırklar dağı'nın düzü Karanlık bastı bizi Âmâ olasan zalım suzan Ziyaret çarptı bizi Köprü altı kapkara Esas gel beni ara Saçlarıma kumlar doldu Tarağ getir de tara Gazi köşkü serindir Dicle suyun derindir Matem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
536
Sultan dizisi 3 Bölümde Çalan Karadır Kaşların Türkü Sözleri Sultan 3 Bölümde Çalan Türkü Sözü Sultan 3 Bölümde Çalan Karadır Kaşların Türkü Sözleri Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Şahin Irmak'ın üstlendiği Sultan dizisinin 3 bölümünde çalan Karadır Kaşların türkü sözlerini bu yazımızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt