Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sultan 13. Bolumde Şeyhmusun Soylediği Turku

Sultan 13. Bolumde Şeyhmusun Soylediği Turku
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sultan 13 Bolumde Şeyhmusun Soylediği Turku Sozleri

Sultan 13 Bolumde Şeyhmusun Soylediği Şarkı Sozleri

Kırklardağı'nın yuzu
(Kırklardağı'nın duzu)
Karanlık sardı duzu
(Karanlık bastı bizi)
Ben oleydim
(Kor olasın zalım Suzan)
(Suzan Suzi) Ziyaret carptı bizi

Koprualtı kapkara
Anne gel beni ara
Saclarım kumlara batmış
(Saclarıma kumlar doldu)
Tarak getir de tara

Koprunun orta gozu
Sular apardı duzu
Ben oleydim
(Suzan Suzi) Dicle ayırdı bizi

(Ek)
Gazi koşku serindir
Dicle suyu derindir
Ağlama sen garip anam
Kadir mevlam kerimdir

Similar threads

Sultan Dizisi 13 Bölümde Şeymusun Söylediği Türkünün Sözleri Buyrun Sultan 13 Bölümde Şeyhmusun Söylediği Türkü Sözleri Sultan 13 Bölümde Şeyhmusun Söylediği Şarkı Sözleri Sevgili melekler, eğer cumartesi akşamı Sultan dizisini izlediyseniz Şeyhmusun düğünde Sultan'ın gözlerinin içine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Sultan 13 Bölümde Şeyhmusun Söylediği Türkü Sözleri Sultan 13 Bölümde Şeyhmusun Söylediği Şarkı Sözleri Kırklardağı'nın yüzü (Kırklardağı'nın düzü) Karanlık sardı düzü (Karanlık bastı bizi) Ben öleydim (Kör olasın zalım Suzan) (Suzan Suzi) Ziyaret çarptı bizi Köprüaltı kapkara Anne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
imagessuzansuzivekirklardagiturkusununhikayesi5add088257944 Diyarbakır'ın guneybatısında, Dicle Nehri kenarında, Kırklardağı vardır Bu Kırklardağı'nın arkasında Kırklar Ziyareti vardır Cocuğu olmayanlar, buraya gelip dilek dilerler Bir Suryani zengin ailenin de hic cocukları olmuyormuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
Batman yoresine ait turku ve hikayesi orneği Kirklar Daginin Duzu Kırklar dağı'nın duzu Karanlık bastı bizi Kor olasan zalım suzan Ziyaret carptı bizi Kopru altı kapkara Ana gel beni ara Saclarıma kumlar doldu Tarağ getir de tara Gazi koşku serindir Dicle suyun derindir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
sultan dizisi 4 Bolumde calan turkunun sozleri Sultan Dizisi Şeyhmus'un soylediği turku Bahcada yeşil cınar Boyun boyuma uyar Ben seni gizli sevdim Bilmedim alem duyar Aman gulum nananay Top kakullum nananay Nanay kibar yarim Nay nanay ay nay Bahcalarda gul varı Var git...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt