Sultan Dizisi 13 Bölümde Çalan Karadır Kaşların Şarkısının Sözleri Sultan Dizisi 13 Bölümde Çalan Türkü Sözleri Karadır Kaşların Şarkı Sözleri Sevgili melekler, yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekrana bağlayan Sultan dizisi bundan böyle Pazartesi akşamları değil Cumartesi akşamları yayında olacak Bu hatırlatmamızın peşinde Sultan Dizisi 13 Bölümde Çalan Türkü Sözleri ile sizleri başbaşa bırakıyoruz 1549260038 1549260038 sultandizisi13bolumdecalankaradirkaslarinsarkisininsozleri5c57d50ae4452sultandizisi13bolumdecalankaradirkaslarinsarkisininsozleri5c57d50ae4452sultandizisi13bolumdecalankaradirkaslarinsarkisininsozleri5c57d50ae4452 Karadır kaşların ferman yazdırır, Aşkın beni diyar diyar gezdirir Lokman Doktor gelse yaram azdırır, Yaramı sarmağa yar kendi gelsin Ormanların gümbürtüsü başıma vurur, Nazlı yarin hayali karşımda durur Karadır kaşların benzer kömüre, Yardan ayrı düşmek hasar ömüre Kollarımdan bağlasalar demire, Kırarım demiri kaçarım yare Ormanların gümbürtüsü başıma vurur, Nazlı yarin gerçek dışı karşımda durur Uzaklara gittim gelirim diye, Tabancamı doldurdum vururum diye Hiç aklıma gelmez ölürüm diye, Ölüm ver Allah’ım ayrılık verme Ormanların gümbürtüsü başıma vurur, Nazlı yarin hayali karşımda durur
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.