Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sıla Cocuk Şarkı Sozleri Vaveyla

Sıla Cocuk Şarkı Sozleri Vaveyla
0
153

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sıla Vaveyla Cocuk Şarkı Sozleri

Sıla Cocuk Şarkısı Vaveyla

Cocuk

Ay doğduğum yer ucurumun dibi
Duzen eyle dersem durma dunyadan sil beni
Esas durduğum yer yalnızlığın yeri
Kacarsam huzunden neredeysem gel bul beni
Kacarsam yuzunden neredeysem gel bul beni
Hic olmadın mı korkutuk aşık?

Bunu kaybedersem verme selamını al geri
Esas korktuğum şey icimdeki cocuk
Kırarsam kalbini neredeysem gel vur beni
Kırarsam kalbini neredeysem gel vur beni

Havada duşunce yerde savrulur
Huzun kaybedersen anma adımı sov iyi
Esas durduğum şey vicdanımın sesi
Donersem yolumdan kimleysem gel al beni
Cayarsam sozumden kimleysem gel beni

Similar threads

Sıla 'dan Çocuk Şarkısının Sözleri Vaveyla Bu konu; Sıla Çocuk şarkısının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bir önce fakat sayfamızda paylaştığımız Herşey Yolunda şarkısının sözlerinin ardındaki bu sayfamızda da Sıla 'nın son albümünden yeni bir şarkı sözü ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Sıla Vaveyla Şarkı Sozleri 2019 Sıla 2019 Vaveyla Tum Şarkı Sozleri Sılanın Vaveyla albumu 9 Ekim'de Sony Muzik tarafından yayınlandı İşte albumdeki tum şarkılar ve sozleri: imagessilavaveylatumsarkisozleri20195ada0bb5f1321 Aslan Gibi Goze aldım her şeyi tabi Niye boş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Sıla Esaret Şarkı Sozleri Sıla Esaret Sozleri Vaveyla 2019 Kandım bu goğun mahisine Kor olan gozun mavisine Sus dediler; taş oldum, sustum Son dediler; ilk değilim, durdum Durma yoluma hadi cesaret Bu oğretilen cehaletin vebalı esaret Durma yoluma hadi cesaret Bu oğretilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Sıla Vaveyla Acık Deniz Şarkı Sozleri Sıla Acık Deniz Şarkısı Vaveyla 2019 Yok cesaret vermedim ki Soz duğum arada derede zor durur Dok maharet kendini Yazı cozum, kaleme akar iki gozum Bir alcalır bir yukselir Kalp acık deniz, koyu dengesiz Bir doğrulur iki buklum Boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Sıla Panik Atak Sozleri Vaveyla 2019 Sıla Panik Atak Vaveyla 2019 Hani gerek yok rahat ol ya Atağa gerek yok metin ol ya Geniş geniş yalan soyle yuzume yuzume Aşk olsun tabi evdesin Başka sevgilin yok (Valla yok) Gezmezsin alemlerde, pavyonlarda İnsanda biraz ar olacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt