Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sıla 'dan Çocuk Şarkısının Sözleri Vaveyla

Sıla 'dan Çocuk Şarkısının Sözleri Vaveyla
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sıla 'dan Çocuk Şarkısının Sözleri Vaveyla Bu konu; Sıla Çocuk şarkısının sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bir önce fakat sayfamızda paylaştığımız Herşey Yolunda şarkısının sözlerinin ardındaki bu sayfamızda da Sıla 'nın son albümünden yeni bir şarkı sözü ile sizlerleyiz vaveyla adını verdiği albümde ancak Çocuk şarkısının sözleri şöyle 1549246184 1549246184 siladancocuksarkisininsozlerivaveyla5c579eecc9bffsiladancocuksarkisininsozlerivaveyla5c579eecc9bffsiladancocuksarkisininsozlerivaveyla5c579eecc9bff Çocuk Ay doğduğum yer uçurumun dibi Harmoni eyle dersem durma dünyadan sil beni Başlıca durduğum yer yalnızlığın yeri Kaçarsam hüzünden neredeysem gel bul beni Kaçarsam yüzünden neredeysem gel bul beni Hiç olmadın mı körkütük aşık? Bunu kaybedersem verme selamını al geri Başlıca korktuğum şey içimdeki çocuk Kırarsam kalbini neredeysem gel vur beni Kırarsam kalbini neredeysem gel vur beni Havada akıl yerde savrulur Hüzün kaybedersen anma adımı söv iyi Esas durduğum şey vicdanımın sesi Dönersem yolumdan kimleysem gel al beni Cayarsam sözümden kimleysem gel beni  

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt