Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sıkıntı Sırasında Okunacak Dua

Sıkıntı Sırasında Okunacak Dua
0
242

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
SIKINTI SIRASINDA OKUNACAK DUA

Peygamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) sıkıntı ve meşakkat olduğunda şu zikri yapardı:

Halim, Kerim olan Allah'tan başka ilah yoktur Ben azametli Arş'ın Rabbı olan Allah'ı tesbih(noksanlıklardan tenzih) ederim Ben yedi göğü Rabbı ve güzel Arş'ın Rabbı olan Allah'ı tesbih ederim

(Buhari, Müslim, Tirmizi, Nesai, İbni Mace, hd: 3883)

Similar threads

sıkıntı sırasında hangi dua okunur can sıkıntısı sırasında okunan dua nedir hangi dua bezginlik esnasında okunur Peygamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) sıkıntı ve meşakkat olduğunda şu zikri yapardı: Halim, Kerim olan Allah'tan başka ilah yoktur Ben azametli Arş'ın Rabbı olan Allah'ı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
sıkıntı sırasında hangi dua okunur sıkıntı sırasında okunan dua nedir hangi dua sıkıntı sırasında okunur Peygamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) sıkıntı ve meşakkat olduğunda şu zikri yapardı: Halim, Kerim olan Allah'tan başka ilah yoktur Ben azametli Arş'ın Rabbı olan Allah'ı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
373
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Bir Meclisten Kalkarken Okunacak Dua Topluluktan Kalkarken hangi dua okunur Bir topluluktan kalkarken aşağıdaki dua okunur: Okunuşu: Subhaneke Allahumme ve bihamdike eşhedu en la ilahe illa ente estağfiruke ve etubu ileyke Anlamı: Allah'ım! Seni her türlü noksanlıklardan tenzih eder...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt