Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sıkıntı sırasında okunacak dua

sıkıntı sırasında okunacak dua
0
227

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
sıkıntı sırasında hangi dua okunur
sıkıntı sırasında okunan dua nedir
hangi dua sıkıntı sırasında okunur

Peygamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) sıkıntı ve meşakkat olduğunda şu zikri yapardı:

Halim, Kerim olan Allah'tan başka ilah yoktur Ben azametli Arş'ın Rabbı olan Allah'ı tesbih(noksanlıklardan tenzih) ederim Ben yedi goğu Rabbı ve guzel Arş'ın Rabbı olan Allah'ı tesbih ederim

(Buhari, Muslim, Tirmizi, Nesai, İbni Mace, hd: 3883)

Similar threads

sıkıntı sırasında hangi dua okunur can sıkıntısı sırasında okunan dua nedir hangi dua bezginlik esnasında okunur Peygamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) sıkıntı ve meşakkat olduğunda şu zikri yapardı: Halim, Kerim olan Allah'tan başka ilah yoktur Ben azametli Arş'ın Rabbı olan Allah'ı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
SIKINTI SIRASINDA OKUNACAK DUA Peygamberimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) sıkıntı ve meşakkat olduğunda şu zikri yapardı: Halim, Kerim olan Allah'tan başka ilah yoktur Ben azametli Arş'ın Rabbı olan Allah'ı tesbih(noksanlıklardan tenzih) ederim Ben yedi göğü Rabbı ve güzel Arş'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
374
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Sıkıntı Anında Okunacak Dua Orneği Uzuntulu ve buhranlı anlarımızda ne okumalıyız nasıl dua etmeliyizBir problemden veya yaşadığımız her hangi bir nedenden dolayı cok sıkıldığımızda bileri sıkıntımızı bir nebze de olsa dindirecek ve faydalı bir duaSıkıntı Anında aşağıdaki kısa duayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
858,500Konular
982,382Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt