elektronikci
FD Üye
Sebzeli Yumurta Kapama Tanımı İçin Malzemeler
- İstediğiniz ölçüde yumurta ben 2 kullandım
- 1 adet kapya biber
- 1 adet sivri biber yahut çarliston biber
- 1 adet küçük soğan
- 1 adet büyük domates
- Sucuk istediğiniz miktarda
- Kaşar peyniri
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- Kekik
- 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
Sebzeli Yumurta Kapama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle yumurtaları haşlayın.
- Tavaya sıvı yağ soğan ve biberleri doğrayıp koyun kavurun.
- Ardından doğranmış olan sucukları ek edip karıştırın.
- Ardından doğranmış olan domates ve tuzu atıp karıştırın.
- Kapağını kapatıp 2 dk pişirin.
- Yumurtaların kabuğunu soyup ortadan ikiye bölün.
- Tavaya yerleştirin.
- Üzerine baharatlarını atın üzerine kaşar peyniri koyun kapağını kapatın erisin. Afiyet olsun şimdiden ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.