Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Püre PDT

Püre PDT
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
MALZEMELER
1 kilo patates
Yarım kilo süt
Yeterince tuz
Yarım limon suyu
2 kaşık margarin veya 1 çay fincanı sıvı yağ

HAZIRLANIŞI
Yıkanıp, kabuğu soyulmuş patatesler haşlanır Ezilecek kıvama gelince ateşten alınıp suyu süzülür Bir tencereye yağ, süt, patatesler konulur Tuz ilave edilir Bir çatal yardımıyla veya el mikseriyle pütürsüz hale getirilir Limon suyu ilave edilir 12 defa daha karıştırılıp sıcak olarak servis edilir
 

Similar threads

MALZEMELER 1 adet karnabahar 1 yemek kaşığı tereyağı 2 kahve fincanı un 1 bardak süt Yarım limon suyu 1 kutu krema Yeterince tuz, karabiber HAZIRLANIŞI Karnabaharın sapı çıkarılır ve çiçeklerine ayrılır 34 çiçek ayrılıp geri kalanı doğranır Kaynamakta olan 6 su bardağı suya atılır 15...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
MALZEMELER Yarım kilo dondurulmuş bezelye 1 baş soğan 1 diş sarımsak 2 çorba kaşığı margarin (tereyağı tercih edilir) Yarım limon suyu Yarım demek ince kıyılmış maydanoz 1 ufak kutu çiğ krema 6 su bardağı su HAZIRLANIŞI Yağ hafifçe kızdırılır İnce doğranmış soğan ve dövülmüş sarımsak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
MALZEMELER Yarım kilo kuru fasülye (1 paketin yarısı) 2 adet havuç 2 adet kereviz 2 adet dolmalık veya çarliston biber 2 adet soğan 3 baş sarımsak Tuz, biber 1 bardak zeytinyağı 1 demet maydanoz 5 adet kesmeşeker 1 limonun suyu HAZIRLANIŞI Fasülyeler ayıklanıp yıkanır ve bol suda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
MALZEMELER 1 adet kereviz 1 baş soğan Yarım kilo süt 12 tanekarabiber 2 bardak su 1 yemek kaşığı un Yeteri kadar tuz 1 çay kaşığının ucuyla karabiber 1 yumurta sarısı 1 kutu krema HAZIRLANIŞI Yağ hafifçe kızdırılıp küp küp doğranmış kerevizler, ince ince doğranmış soğan 12 kez yağda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
MALZEMELER Yarım kilo kuru bakla 1 demet dereotu 1 adet kesmeşeker 1 baş soğan 1,5 çay bardağı zeytinyağı Yeterince tuz 6 adet enginar Yarım limon suyu HAZIRLANIŞI Bakla pişmeden 2 saat öncesinden ıslatılır Daha sonra bir tencereye bakla, dereotunun yarısı, soğan, şeker, tuz atılarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt