Pişmeyen Tuzlu Yulaf Topları Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı yulaf
- 3 yemek kaşığı süt
- 3 yemek kaşığı labne
- Susam, çörek otu
- Toz kırmızı biber
- Tuz
- İsteğe bağlı yemiş, ceviz, fıstık kaju (ben kaju kullandım)
- İsteğe bağlı maydanoz
Pişmeyen Tuzlu Yulaf Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bütün materyaller denetimli olarak eklenerek karıştırılır.
- Avuç içinde ceviz boyutunda yuvarlanarak servise hazır hale gelir.
- Dolapta biraz beklerse daha sert bir kıvam elde edebileceğiniz üzere çabucak de servis edilmeye uygun. Meze, aperatif ve çay saati için pek lezzetli ve doyurucu bir tanım. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.