Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pişmeyen Tuzlu Yulaf Topları

Pişmeyen Tuzlu Yulaf Topları
0
103

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111

Pişmeyen Tuzlu Yulaf Topları Tanımı İçin Malzemeler

• 1 su bardağı yulaf
  • 3 yemek kaşığı süt
  • 3 yemek kaşığı labne
  • Susam, çörek otu
  • Toz kırmızı biber
  • Tuz
  • İsteğe bağlı yemiş, ceviz, fıstık kaju (ben kaju kullandım)
  • İsteğe bağlı maydanoz

Pişmeyen Tuzlu Yulaf Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bütün materyaller denetimli olarak eklenerek karıştırılır.
  2. Avuç içinde ceviz boyutunda yuvarlanarak servise hazır hale gelir.
  3. Dolapta biraz beklerse daha sert bir kıvam elde edebileceğiniz üzere çabucak de servis edilmeye uygun. Meze, aperatif ve çay saati için pek lezzetli ve doyurucu bir tanım. Afiyet olsun.
Pişmeyen Tuzlu Yulaf Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Tuzlu Yulaf Topları Tanımı İçin Gereçler 1,5 su bardağı yulaf1 yumurta2 yemek kaşığı zeytin yağı1,5 tatlı kaşığı salça2 tatlı kaşığı ayçekirdeği2 tatlı kaşığı kabak çekirdeği2 tatlı kaşığı susam1 tatlı kaşığı haşhaş1 tatlı kaşığı çörek otuTuz (Salçanın tuzuna göre)KekikKırmızı toz biber Tuzlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Pişmeyen Kurabiye (Az Materyal Çok Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı yulaf ezmesi2 yemek kaşığı şekersiz fıstık ezmesi1 yemek kaşığı bal4 kare bitter çikolata1 yemek kaşığı süt Pişmeyen Kurabiye (Az Gereç Çok Lezzet) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Yulaf robotton...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Muzlu Yulaf Topları Tanımı İçin Materyaller 2-3 muz1 su bardağı yulafAldığı kadar yulaf unuİstenilen kadar ceviz2-3 yemek kaşığı hurma özü4 yemek kaşığı chia2 yemek kaşığı kakao Üzeri için : Şekersiz ya da kakao oranı yüksek çikolataEklenebilecek alternatif materyaller:Kuru kayısıFıstık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Kakaolu Muzlu Yulaf Topları Tanımı İçin Gereçler 1.25 su bardağı yulaf ezmesi2 yemek kaşığı kakao3 yemek kaşığı hindistan cevizi1 yumurta2 küçük ezilmiş muz1 tatlı kaşığı balİstenilen ölçüde kırılmış fındık Kakaolu Muzlu Yulaf Topları Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Muz ve bal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Kakaolu Ve Hurmalı Yulaf Topları Tanımı İçin Materyaller 8 – 10 adet hurma (Büyüklüğüne göre)3-4 adet kayısı5-6 yemek kaşığı yulaf ezmesi (Ben blenderda evvel biraz çektim un üzere olmadı daha büyük modüllü kaldı siz ince öğütülmüşte alıp kullanabilirsiniz1 yemek kaşığı kakao4 -5 adet ceviz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt