Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peygamber Efendimizin Yüzüğü Ve Mührü

Peygamber Efendimizin Yüzüğü Ve Mührü
0
224

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Peygamber Efendimizin Yüzüğü Ve Mührü Nedir
Peygamber Efendimizin Yüzüğü Ve Mührü Hakkında Data

Peygamberimizin mührü, Topkapı Sarayı'nda bulunmaktadır

Enes b Malik (ra) anlatıyor

Peygamber Efendimizin Mühri Şerifleri (onurlu, mübarek mühür) gümüşten yapılmıştı Kaşı ise Habeş taşındandı

Resulullah Efendimiz tanıdık olmayan devlet reislerine mektup kâğıda dökmek isteyince, bir mühür yüzük yapılmasını buyurdu

Peygamber Efendimizin parmağındaki yüzüğün parıltısı hala gözümün önünde duruyor

Peygamber Efendimizin Mühri Şeriflerinin kaşına, üç satır halinde, Muhammed Resulullahibaresi kazınmıştı Birinci satırda Muhammed, ikinci satırda Resul, üçüncü satırda da Allahkelimeleri yer alıyordu109 *

Similar threads

Peygamber Efendimizin Dış Kıyafetleri Bana halam anlattı Ona da amcası anlatmış Halamın amcası demişti oysa: Bir gün Medine sokaklarında izarımı sürüyerek yürüyordum Bu sırada arkamdan bir ses işittim: İzarını yukarı kaldır Zira izarın yerde sürünmemesi, onun daha pak kalmasını ve uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Peygamber Efendimizin Yuzuğu Ve Muhru Nedir Peygamber Efendimizin Yuzuğu Ve Muhru Hakkında Bilgi Peygamberimizin muhru, Topkapı Sarayı'nda bulunmaktadır Enes b Malik (ra) anlatıyor Peygamber Efendimizin Muhri Şerifleri (şerefli, mubarek muhur) gumuşten yapılmıştı Kaşı ise Habeş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Peygamber Efendimizin Dış Kıyafetleri Bana halam anlattı Ona da amcası anlatmış Halamın amcası demişti ki: Bir gun Medine sokaklarında izarımı suruyerek yuruyordum Bu sırada arkamdan bir ses işittim: İzarını yukarı kaldır Zira izarın yerde surunmemesi, onun daha temiz kalmasını ve uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Peygamber Efendimizin Nübüvvet (Peygamberlik) Mührü Allah, Hz Muhammed (tez)'i alemler üzerine seçmiş ve onun peygamberlerin sonuncusu(Ahzab Suresi, 40) olduğunu bildirmiştir Ondan sonra hiçbir peygamber gönderilmeyecektir ve Kuran insanlara hidayet rehberi olarak gönderilen en son kitaptır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Peygamber Efendimizin Yüzüğü Ve Mührü Peygamber Efendimizin Yüzüğü Ve Mührü nedir lütfen bu konuda veri taşıyan bir konuya değinin kızlar  
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,500Konular
982,367Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt