Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Peygamber Efendimizin Yüzüğü Ve Mührü

Peygamber Efendimizin Yüzüğü Ve Mührü
0
99

Similar threads

Peygamber Efendimizin Yüzüğü Ve Mührü Nedir Peygamber Efendimizin Yüzüğü Ve Mührü Hakkında Data Peygamberimizin mührü, Topkapı Sarayı'nda bulunmaktadır Enes b Malik (ra) anlatıyor Peygamber Efendimizin Mühri Şerifleri (onurlu, mübarek mühür) gümüşten yapılmıştı Kaşı ise Habeş taşındandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Hz Süleyman Peygamberin Yüzüğünü Dev'e Kaptırması Hz Süleyman'ın yüzüğü ile ilgili bir fazla rivayet var meleklerim Aslında bağzı yerlerde efsane diye geçer Kimisi yüzük 3 kenar der kimisi 6 kenar der, kimisi bu yüzükle bütün mahlukatlara hükmettiğinden bahseder Bu yüzükle alakalı bir hikaye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Peygamber Efendimizin Dış Kıyafetleri Bana halam anlattı Ona da amcası anlatmış Halamın amcası demişti oysa: Bir gün Medine sokaklarında izarımı sürüyerek yürüyordum Bu sırada arkamdan bir ses işittim: İzarını yukarı kaldır Zira izarın yerde sürünmemesi, onun daha pak kalmasını ve uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Peygamber Efendimizin Nübüvvet (Peygamberlik) Mührü Allah, Hz Muhammed (tez)'i alemler üzerine seçmiş ve onun peygamberlerin sonuncusu(Ahzab Suresi, 40) olduğunu bildirmiştir Ondan sonra hiçbir peygamber gönderilmeyecektir ve Kuran insanlara hidayet rehberi olarak gönderilen en son kitaptır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Allah, Hz Muhammed (sav)'i alemler üzerine seçmiş ve onun peygamberlerin sonuncusu(Ahzab Suresi, 40) olduğunu bildirmiştir Ondan sonra hiçbir peygamber gönderilmeyecektir ve Kuran insanlara hidayet rehberi olarak gönderilen en son kitaptır Allah, Peygamber Efendimizin bu eşsiz özelliğini onun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,500Konular
982,368Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt