Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Orman Kebabı İnce Mutfaks Usulü

Orman Kebabı İnce Mutfaks Usulü
0
48

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80
incemutfaks-usulu-orman-kebabi.jpg

Orman Kebabı İnce Mutfaks Metodu Tanımı İçin Malzemeler

  • 750 gram dana kuşbaşı
  • 3 orta uzunluk patates
  • 1 büyük havuç
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 3 diş sarımsak
  • Sıvıyağ
  • Karabiber
  • Tuz
  • 1.5 su bardağı su

Orman Kebabı İnce Mutfaks Metodu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Küp küp doğradığımız soğanları düdüklü tencerenin içinde az sıvı yağda hafif diriliği gidene kadar kavuralım.
  2. Küçük küçük doğradığımız sarımsakları da ekleyip kısık ateşte 1 dk daha pişirip yüksek ataşe alıp çabucak etlerimizi atalım.
  3. Birazda eti kavurduktan sonra suyu ve karabiberi ekledikten sonra ben kendi düdüklümde 15 dk pişirdim. Sizin tencereniz dana kuşbaşıyı kaç dk da pişiriyorsa o kadar pişirin.
  4. Etimiz pişerken büyük küpler halinde doğradığımız patates ve havuçları kızartıp bir kağıt havlunun üzerine alalım.
  5. Etlerimiz pisince tuzunu ve kızarttığımız zerzevatları ekleyip bol kıyılmış maydanozla servis edelim. Bence maydanoz olmazsa olmazı. Çok #lezzetli denemeye bedel.Afiyet olsun????.
Orman Kebabı İnce Mutfaks Yolu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Orman Kebabı Tanımı İçin Gereçler Yarım kilo dana kuşbaşı yumuşak çabuk pişen tarafından2 adet patates2 adet kuru soğan5-6 diş sarımsak2 orta uzunluk havuç1 tane domates3-4 tane yeşil biber1 kase konserve bezelye1 yemek kaşığı domates salçasıYarım yemek kaşığı biber salçasıTuz, karabiber, çok az...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Lokanta Yöntemi Tas Kebabı Tanımı İçin Malzemeler 300 gram dana kuşbaşı2 su bardağı yazdan domates2 sarımsak2 kırmızı biber1 yeşil biber1 soğan1,5 su bardağı suYarım yemek kaşığı salçaKarabiberToz kırmızı biberSıvı yağTuz Kızartmak için; 2 patatesSıvı yağ Lokanta Yordamı Tas Kebabı Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Orman Kebabı Tanımı İçin Materyaller 400 gram kuşbaşı et1 orta uzunluk soğan2 diş sarımsak/ kullandım isteğe bağlı2 adet havuç3 adet orta uzunluk patates2 adet sıvı yeşil biber1 kase bezelye1 yemek kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı biber salçası3.4 kaşık sıvı yağı1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Lokanta Tarzı Orman Kebabı Tanımı İçin Malzemeler 500 gram kuşbaşı2 adet orta uzunluk soğan3 adet orta uzunluk patates1 adet havuç1 adet kırmızı biber1 su bardağı bezelyeYarım çay bardağı ayçiçeği yağı1 yemek kaşığı salça1 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı kekik2 çay kaşığı tuz3 ya da 4 bardak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Leziz Domates Püreli Köfteli Orman Kebabı Tarifi İçin Malzemeler 1 kg patates1 kg patlıcan500 gram iç bezelye (Konserve de olur)500 gram kabak500 gram havuç500 gram kapya biber500 gram yeşil biber1 lt domates püresi1’er tatlı kaşığı pulbiber tuz1 çay kaşığı karabiberKızartmak için sıvı yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt