Lokanta Tarzı Orman Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram kuşbaşı
- 2 adet orta uzunluk soğan
- 3 adet orta uzunluk patates
- 1 adet havuç
- 1 adet kırmızı biber
- 1 su bardağı bezelye
- Yarım çay bardağı ayçiçeği yağı
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı kekik
- 2 çay kaşığı tuz
- 3 ya da 4 bardak sıcak su
- Acı biber
Lokanta Yordamı Orman Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tencereye sıvı yağı ısıttıktan sonra 500 g kuşbaşını koyuyoruz ve hafif hafif kavuruyoruz.
- Kuşbaşı kavrulduktan sonra üzerine doğradığınız soğanları ve acı biberi de koyuyoruz kavruluyor.
- Havuçlar ince uzun uzun, patatesler kare halinde doğranıyor. Ve kavruluyor bir az daha sonra bezelye, salça da ek ediyoruz. Ve karıştırıyoruz.
- Daha sonra üzerine sıcak su ve baharatları ekleyip pişmesini bekliyoruz.
- Her kese şimdiden afiyet bal şeker olmasını dilerim.
Lokanta Adabı Orman Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.