Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milföylü Lezzetler

Milföylü Lezzetler
0
107

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Milföylü Lezzetler Tanımı İçin Malzemeler

• 100 gram kaşar peynir
  • 100 gram tulum peynir
  • 1 paket salam yahut sosis
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket milföy

Milföylü Lezzetler Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Milföylerin içerisine kaşar peynir, tulum peynir ve salam doğranarak koyulur, kapatılır.
  2. Üzerlerine susam ve yumurta sarısı sürülür.
  3. 180 derece fırında yaklaşık 25 dakika pişirilir. Afiyet olsun.
Milföylü Lezzetler Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Milföylü Simit Tarifi ️ İçin Malzemeler 1 paket milföy hamuru150 gramlık kaşar1 paket susamRendelenmiş salam2 yemek kaşığı pekmez1 su bardağı su Milföylü Simit Tarifi ️ Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Milföy hamurlarını oda sıcaklığında beklendikten sonra merdane yardımıyla enine ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Milföylü Atıştırmalık Rulo Tanımı İçin Gereçler 4 adet milföy hamuru1 yemek kaşığı un1 kase kaşar peynir rendesi4 yemek kaşığı ketçap15-20 dilim salam1 çay bardağı salatalık turşusu Üzeri için; 1 adet yumurta sarısıVarsa kurutulmuş fesleğen ya da kekik çok yakışır (Ben unuttum) Milföylü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Milföylü Laleler Tanımı İçin Malzemeler 1 paket milföy hamuru İç harcı için Yarım su bardağı kadar süzme peynir1 adet közlenmiş kırmızı biber Süslemek için İnce dilimlenmiş kaşar peyniriİnce dilimlenmiş salamÇekirdekleri alınmış zeytin Üzerine sürmek için Yumurta sarısıÇörek otu Milföylü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Milföylü Pratik Börek Tanımı İçin Malzemeler 3 adet milföy hamuru (Ben 1 hamuru ikiye keserek 2 kare dilim elde ettim. toplamda 6 adet böreğim oldu.)Dilimlenmiş salam (3 dilim)1 kırmızı biber1 yeşil biber2 yemek kaşığı beyaz beynir4-5 kol maydanoz yaprağı Üzeri için; 1 tane yumurtanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Milföylü Küçük Pizza Tanımı İçin Gereçler 4 milföy hamuru2 parmak kalınlığında salam1 dilim peynir1 yemek kaşığı salça1 büyük dilim kaşar peyniri8 tane zeytin1 yemek kaşığı mısır unu2 yemek kaşığı yoğurt Milföylü Küçük Pizza Tanımı Yapılışı Milföy hamurunu dolaptan çıkaralım salındıktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt