Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mantarlı Ispanaklı Tavuk Kapama

Mantarlı Ispanaklı Tavuk Kapama
0
188

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Mantarlı Ispanaklı Tavuk Kapama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket mantar
  • 2 tavuk göğsü
  • Yarım kg ıspanak
  • 1 adet kuru soğan
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Karabiber
  • Tuz

Mantarlı Ispanaklı Tavuk Kapama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak soğanlarımızı doğrayalım ve bir tavanın içine alıp ölene kadar kavuralım.
  2. Ardından yüksek ateşte mantarları ek edip ıspanakları doğramadan tavanın içine atalım.
  3. Ocağın altını kısıp kapağını kapatalım.
  4. Ispanaklar biraz ölünce karabiber ve tuz koyalım bi kaç dk pişiriyoruz ve altını kapatıyoruz.
  5. Tavuk göğüsleri açıyoruz.
  6. Arasına yaptığımız karışımı koyup kaşar ekliyoruz ve sarıyoruz daha sonra üstüne kırmızı toz biber sürüyoruz.
  7. Başka bir tavaya yağ koyup kızartıyoruz.
  8. Kızaran tavukları fırın tepsisine koyuyoruz.
  9. Yağlı kağıt ve alemünyon folyo ile kapatıyoruz.
  10. 150 derecede 30 dk pişiriyoruz ve afiyet olsun.
Mantarlı Ispanaklı Tavuk Kapama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Tavuklu Mantarlı Ispanaklı Makarna Tanımı İçin Materyaller 1 paket no.13 barilla makarna1 paket mantar (400-500 gr)1 demet ıspanak2 diş sarımsak1,5 paket krema1 paket tavuk göğsü (500 gr)Tuz2 yemek kaşığı tereyağTavuk marine için (isteğe bağlı)Kırmızı toz biberBalKekikZeytinyağıTuz Tavuklu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Ispanaklı Mantarlı Graten Tanımı İçin Malzemeler 500gr ıspanak1 adet soğan10 adet mantar1-2 yemek kaşığı sıvı yağKaşar peyniriTuzKarabiberİsteğe bağlı 200 gram tavuk but Beşamel sos için; 1 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı tereyağı2 yemek kaşığı un1 su bardağı süt Ispanaklı Mantarlı Graten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Tavuk Kapama (Bulgur) Tanımı İçin Malzemeler 2 adet tavuk but1 su bardağı bulgur1 kapya biber1 yeşil biber1 orta uzunluk soğanKarabiberTuzPulbiberKimyon1 tatlı kaşığı dolu dolu salça4-5 yemek kaşığı sıvı yağ3 su bardağı su Tavuk Kapama (Bulgur) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Patates Tabanlı Ispanaklı Mantarlı Kiş Tanımı İçin Malzemeler Patates tabanı için; 3 büyük patates1 adet yumurtaYarım su bardağı peynir(kaşar dışında bı peynir olur)4 yemek kaşığı zeytinyağıTuz-karabiber Kiş için; 1 büyük soğanYarım demet ıspanak10- 12 tane mantar2 adet yumurta1 su bardağı süt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Mantarlı Ispanaklı Gurme Makarna Tanımı İçin Gereçler 10 tane mantar1 demet ıspanak2 diş ezilmiş sarımsak1 paket krema2 yemek kaşığı zeytinyağıKarabiberPul biberTuzMakarna (Paketin 3’te biri)Rendelenmiş kaşar peyniriRendelenmiş İzmir tulumu Mantarlı Ispanaklı Gurme Makarna Tanımı Yapılışı Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,505Konular
982,698Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt