Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuzu Gerdan

Kuzu Gerdan

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68

Kuzu Gerdan Tanımı İçin Malzemeler

• 3 adet kuzu gerdan
  • 2 adet patates
  • 1 adet soğan
  • 2 adet havuç
  • 7 su bardağı su
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) adet defne ( güzel bir koku vermesi için isteğe bağlı)
  • Kereviz sapı / yaprağı
  • Tuz
  • Karabiber

Kuzu Gerdan Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Ben eski düdüklülerden kullanıyorum kuzu gerdanı defne yaprakları ile birlikte 30 dk haşlıyoruz.
  2. Kemikten ayrıldığını göreceksiniz.
  3. Daha sonra patates ve havuçları orta uzunlukta ,soğanı 2 modüle bölerek kereviz saplarıyla birlikte tencereye ekliyoruz.
  4. Tuz ve karabiber ekleyip düdüklü tencerede 7/8 dk daha pişiriyoruz.
  5. Daha sonra defne yaprağı ,soğan ve kereviz saplarını çıkarıyoruz.
  6. Etleri kemik ve yağlarından ayırıp çok küçük olmamak kaidesiyle modüllere ayırıp tencereye ekliyoruz.
  7. Limon ile servis yapıyoruz.
Afiyet olsun.

Ben birinci sefer denedim pişirirken tereddüt etmiştim kuzu etine pek alışkın değiliz lakin konut halkı bayıldı tavsiye edilir????❤️.

Kuzu Gerdan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Fırında Kuzu Gerdan Tarifi İcin Malzemeler *4 adet kuzu gerdan ( Kişi sayısına gore belirlenebilir) *2 adet defne yaprağı *45 adet tane karabiber *2 adet patates *1015 adet arpacık soğan *1 tatlı kaşığı domates salcası *1 tatlı kaşığı biber salcası *Tereyağı *Tuz, karabiber, pul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Kuzu Gerdan Haşlama Tanımı İçin Gereçler 4 adet kuzu gerdan5 adet tane karabiber2 adet defne yaprağı (var ise)Etleri kapatacak kadar su1 adet patates1 adet havuç1 adet kuru soğan4 kısım maydanozTuzYarım limonun suyu1 yemek kaşığı un1 silme çay kaşığı zerdeçal Kuzu Gerdan Haşlama Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Kuzu Gerdan Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo kuzu gerdan4 yemek kaşığı zeytin yağ2 adet patates2 adet soğan2 adet havuç4 diş sarımsak1 yemek kaşığı tuz1 yemek kaşığı pul biber Kuzu Gerdan Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Düdüklümüzü ısıtıyoruz ve zeytin yağımızı ekliyoruz. Kuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Fırında Kuzu Gerdan (Videolu) Tanımı İçin Gereçler 4 adet kuzu gerdan8 adet arpacık soğan4 diş sarımsak1 yemek kaşığı salça1 yemek kaşığı domates salçası2 yemek kaşığı sıvı yağDefne yaprağı2 yemek kaşığı kekikKırmızı toz biberKarabiberTuz2 su bardağı sıcak su Fırında Kuzu Gerdan (Videolu)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Tandır Tadında Ayvalı Kuzu Gerdan Tanımı İçin Materyaller 4 adet kuzu gerdan1 orta uzunluk patates1 orta uzunluk soğan2 diş sarımsak1 orta uzunluk domates (ince rendelenmiş)1 ortaboy ayva1 er tatlı kaşığı domates ve biber salçası2 yemek kaşığı zeytin yağı1 yemek kaşığı tereyağı1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt