bilgisayarci
FD Üye
Kuzu Ciğer Yahni Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg kuzu ciğeri
- 1 adet büyük uzunluk soğan
- Sıvı yağ
- Tuz
- Karabiber
- Kekik
- Pulbiber
- 1 çay bardağı sıcak su
Kuzu Ciğer Yahni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Ciğerlerimizi güzelce doğrayıp, yıkadıktan sonra, soğanı pembeleşinceye kadar kavuralım.
- Ardından ciğerleri ek edip, kavurma sürecine devam edelim (Kendi suyunu salacaktır)
- 1 çay bardağı sıcak suyumuzu ve baharatlarla birlikte tuzumuzu ek edip, kısık ateşte denetimli halde pişirelim. Afiyet olsun ????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.