bilgisayarci
FD Üye
Nohutlu Kuzu İncikli Haşlama (Yahni) Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kg kuzu incik
- 2,5 lt su
- 2 su bardağı nohut
- 2 yemek kaşığı tuz
- 1 soğan 2 defne yaprağı
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı un
Nohutlu Kuzu İncikli Haşlama (Yahni) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Nohutları akşamdan ıslayın.
- Etleri kaynar suya koyun, kaynamaya başlayınca koyu köpük olacaktır bütün tencereyi boşaltın etleri güzelce yıkayın ve yeni su koyup tencereye doldurun.
- Nohut, tuz, defne yaprağı ve soğan ekleyin ve eti yumuşuncaya kadar pişirin.
- Ayrı bir tavada yağ ve unu kavurup haşlamaya ilave edip iyice karıştın.
Nohutlu Kuzu İncikli Haşlama (Yahni) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.