Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nohutlu Kuzu İncikli Haşlama (Yahni)

Nohutlu Kuzu İncikli Haşlama (Yahni)

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68
nohutlu-kuzu-incikli-haslama-yahni-1.jpg

Nohutlu Kuzu İncikli Haşlama (Yahni) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kg kuzu incik
  • 2,5 lt su
  • 2 su bardağı nohut
  • 2 yemek kaşığı tuz
  • 1 soğan 2 defne yaprağı
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı un

Nohutlu Kuzu İncikli Haşlama (Yahni) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Nohutları akşamdan ıslayın.
  2. Etleri kaynar suya koyun, kaynamaya başlayınca koyu köpük olacaktır bütün tencereyi boşaltın etleri güzelce yıkayın ve yeni su koyup tencereye doldurun.
  3. Nohut, tuz, defne yaprağı ve soğan ekleyin ve eti yumuşuncaya kadar pişirin.
  4. Ayrı bir tavada yağ ve unu kavurup haşlamaya ilave edip iyice karıştın.
Afiyet olsun.

Nohutlu Kuzu İncikli Haşlama (Yahni) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt