Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kaspersky nasıl silinir

kaspersky nasıl silinir
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
kaspersky antivurus nasıl silinir pc den kaldıramıyorum

Cevap: kaspersky nasıl silinir

Programın kendi ozel otomatik kaldırma programını buradan indirin

indirdiğiniz program yardımıyla kasperskyi kolayca bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz

Similar threads

kaspersky antivürüs nasıl silinir pc den kaldıramıyorum Cevap: kaspersky nasıl silinir Programın kendi özel otomatik kaldırma programını buradan indirin indirdiğiniz program yardımıyla kasperskyi kolayca bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
Bandoo Media Nedir? Nasıl Silinir ? bandoo media bandoo nedir bandoo nasıl silinir Sevgili melekler, Bandoo Messenger gibi sohbet programlarında kullanabileceğiniz animasyonlar koleksiyonudur Ama kaldırması biraz bezginlik yarattığından böylece nasihat edilmez Peki bu programın özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Sosyal medya hesapları, günlük hayatın çok önemli bir kısmında yer alıyor. Son dönemlerde popülerleşen ve yeni akıma dahil olan birçok sosyal medya aracı mevcut. En popüler sosyal medya platformlarının ilk sıralarında ise on beş yılı aşkın süredir hayatımızda yer alan Facebook var. Çok sayıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Telegram, mesajlaşma uygulamaları arasında son dönemin en popüler isimlerinden birisi olarak bilinmektedir. WhatsApp ile kıyasıya bir mücadele içerisinde olan bu uygulama, geçtiğimiz dönemde pek çok yeni kullanıcıya ulaşmıştır. Ancak bu yeni kullanıcılardan bazıları Telegram uygulamasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
BearShare kaldıramıyorum nasıl kaldırabilirim diyenlere bearshare nasıl kaldırılır bearshare kaldıramıyorum belli başlı sayfadan kaldırma mozilla başlıca sayfamdan kaldır sayfadan kaldırma firefox bearshare nasıl kaldırılır, kaldırma, silinir, bilgisayardan, hakkında bilgiler Geçen oğlum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt